برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط android برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
استفاده از مقدار خمیر حرارتی بسته به نوع و علایق شخصی هست من با توجه به خمیر های که استفاده می کنم اون مقدار رو ترجیح می دم چنانچه شما خمیر سیلیکونی که به صورت پیش فرض روی سی پی یو کولر های استوک نصب شده رو نگاه کنید متوجه این موضوع می شوید البته باز هم به میزان نیاز فرد استفاده از هر مقدار می تونه شخصی باشه اما من به شخصه به دلیل اینکه از سی پی یو کولر های استوک استفاده نمی کنم همون مقدار یک عدس کافی هست
در مورد سوال دومتون می تونم منبع این حرف رو بدونم
در صورتی که بخواهید به منبع های اینترنتی مراجعه کنید و ساختار سیلیکون رو مشاهده کنید منبع
سیلیکون یک ماده خاکستری رنگ است که با استفاده از ایزوتوپ های اون می توان قرار دادن در مقداری دیگر مواد باعث انتفال حرارت شود پس چون دارای پایه و اساس ماده اصلی است به رنگ ماده اصلی هم در ترکیب استفاده می شود بنابراین نتیجه می شود که خمیر های حرارتی که طوسی رنگ هستند دارای مقداری سیلیکون یا در صورتی گرانی قیمت ان مقداری نقره می باشند
خمیر های سرامیکی هم با توجه به ساختار ماده به رنگ سفید هستند برای شما یک نمونه خمیر سرامیکی مثال می زنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این خمیر محصول شرکت Artic silver هست و نام تجاری این خمیر ceramique هست
پس با نتیجه به شواهد فوق فرضیه دوم شما رو کاملا باش مخالف هستم
باز هم اگر دوست دارید به این بحث دوستانه پاسخ می دم که اگر نقطه ای شفاف نشده کاملا شفاف سازی بشه
با تشکر
SSA MEMBER

Bookmarks