برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
از دست این مشکل واقعا کلافه شدم . با برنامه who crashed pro فهمیدم که مشکل به فایل nvlddmkm.sys بر میگرده . توی جستجویی که انجام دادم توی یکی از فروم ها گفته شده بود که این مشکل برای بعضی از کارتهای گرافیک انویدیا پیش میاد و راه حلش هم گذاشته بود .
من بر اساس راه حل عمل میکنم و مشکل برای دو تا سه روز حل میشه . اما بعدش دوباره همون اش و همون کاسه . حوصله هم ندارم هر دو روز یکبار مراحلش رو تکرار کنم .
راه حل به این شکل هست :
ابتدا آخرين درايور کارت گرافيک را دانلود کنيد
دوم بريد به اين مسير
C:\Windows\System32\Drivers و nvlddmkm.sys رو تغيير بديد به nvlddmkm.sys.old
سوم بريد به محل نصب کارت گرافيک انويدياتون و nvlddmkm.sy رو سرچ کنيد
چهارم اونو کپي کنيد در دستکاپتون
پنجم cmd را اجرا کرده و اين نوشته را بزنيد chdir Desktop
سپس EXPAND.EXE nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys يا expand -r nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys تايپ کرده
ششم يک فايل به نام nvlddmkm.sys بعد از انجام مرحله پنج در دسکتاپ بوجود مي ايد
هفتم فايل بوجود آمده را درC:\Windows\System32\Drivers کپي کرده و nvlddmkm.sys.old را حذف کرده
البته من در محل نصب کارت گرافیکم فایلی که پیدا کردم _nvlddmkm.sy بود نه nvlddmkm.sy ( یک خط تیره اضافه داشت )
وقتی هم که مشکل حل میشه به طور کامل نیست . یعنی موقع هایبرنت شدن صفحه سیاه میشه و بعد کامپیوتر هایبرنت میشه . موقعی هم که با کلیک موس سیستم رو راه اندازی میکنم صفحه سیاه هست و بعد صفحه resuming windows میاد . منظورم این هست که اون صفحه ای که یک نوار سفید رنگ پر میشه و نشون دهنده بازگردوندن اطلاعات هست نشان داده نمیشه .
شما نمی دونید مشکل از کجاست ؟ چکار باید بکنم ؟ راه حلی داره ؟ بعضی جاها گفته بودند کارت گرافیکتون رو عوض کنید . راه دیگری نیست ؟
Bookmarks