M3RS4D 50062 (21-01-15)
تو بایوس تو قسمت تنظیمات power mangment گزینه های فعال یا غیر فعال رو بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedfazelm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (21-01-15)
عکس صفحه بایوس خدمت شما. در ضمن وقتی که توی بایوس بودم با نگه داشتن دکمه پاور کامپیوتر را خاموش کردم اما باز هم فن پاور و سی پی یو در حال گردش باقی ماند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
گزینه اول رو s1برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedfazelm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pme disable
modem ring disable
useb resume disable
hipet disable
اینها رو انجام بدید خبر بدید .
M3RS4D 50062 (21-01-15)
تغییرات را انجام دادم ولی جواب نداد
soft -offبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedfazelm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ac bacl function
هم تغییر بدید اگر جواب نداد .
مادربرد رو بیرون از کیس تست بگیرید .
M3RS4D 50062 (21-01-15)
soft -offبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedfazelm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ac bacl function
هم تغییر بدید اگر جواب نداد .
مادربرد رو بیرون از کیس تست بگیرید .
M3RS4D 50062 (21-01-15)
در بیرون کیس هم جواب نداد. در این فاصله کارت گرافیک و رم را تعویض کردم ولی تغییری حاصل نشد.
مادربردتون احتمالا ایراد پیدا کرده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedfazelm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamedfazelm (21-01-15), M3RS4D 50062 (21-01-15)
|
خیلی ممنون از اینکه با حوصله وقت گذاشتید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks