سلام مهرداد جان
من دو هفته یبار کل کیس و گردگیری میکنم همون موقع خمیر سیلیکونم عوض میکنم
نه فن هم درست وصله
چون در حالت عادی یعنی وقتی تو xp هستم دمای سی پی یو بد نیست
همش تو ویندوز7 این اتفاق میفته و خاموش میشه اون هم وقتی از سی پی یو کار میکشم
کاربر شهرسختافزار
سلام مهرداد جان
من دو هفته یبار کل کیس و گردگیری میکنم همون موقع خمیر سیلیکونم عوض میکنم
نه فن هم درست وصله
چون در حالت عادی یعنی وقتی تو xp هستم دمای سی پی یو بد نیست
همش تو ویندوز7 این اتفاق میفته و خاموش میشه اون هم وقتی از سی پی یو کار میکشم
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
پس به احتمال خیلی زیاد مشکل نرم افزاری دارین که روی ویندوز سون ، Cpu usage بالا میره . بالا رفتن این آپشن برابر با دمای بالا و اونهم برابر هست با شات داون یا ریستارت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما این مورد رو کنترل کنید و روی همین ویندوز سون از تب پراسس Task Manager کنترل کنید ببینید کدام پراسس داره بار اضافی از پردازنده میکشه . اون رو Kill کنید و نتیجه رو بررسی کنید .
اگر همچین چیزی پیدا نکردید ، یکی از برنامه های مانیتورینگ دمای سیستم رو نصب کنید و هنگامی که بار زیادی روی پردازنده قرار میگیره ، ببینید دمای پردازنده روی چنده ، مثلاً وقتی رفت روی 65 ، هیت سینگ فن پردازنده باید حسابی گرم باشه ، به کمک انگشت دستتون برسی کنید ببنید داغه یا گرمی ملایمی داره ؟
دور فن رو هم کنترل کنید ، معمولاً در چنین مواقعی باید با دور بالا( و سر وصدای بیشتری) کار کنه .
در نهایت یک فن دور قوی رو روبروی فن پردازنده قرار بدین و یا یک پنکه رو جلوی کیس قرار بدین و در تست های یکسان ، زمان ریستارت یا شات داون شدن رو کنترل کنید .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks