با تشکر از دوستانی که گل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پرت کردند وهمینطور دوستانی که لنگه کفش انداختن ، بریم دنباله داستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به اونجا رسیدیم که cpu های amd شروع به سوختن کردند و کسی دیگه amd نمیخرید
کلی cpu رو دستم باد کرد و خیلی زمان برد تا بتونم دونه دونه رو سیستم بفروشمش
دروغ نگم اینجای داستان خودم هم با amd خداحافظی کردم
تا یه ۶-۷ سال دیگه طرفش هم نرفتم تا اینکه سال 78-79 بود که یکی از دوستان یه بار سنگین از سری900 duron آورد و تعدادیش رو برام فرستاد
یه همکار تازه کار داشتیم یروز اومد دفتر یدونش رو برد ، فرداش اومد ۵ تاشو برد ، خلاصه یک هفته طول نکشید که کل بارش تموم شد
آخرین دونه این بار رو خودم برداشتم ببینم چیه اینجوری دارند میخرند ، نصبش کردم و با ترس و لرز سیستم رو روشن کردم ( دماسنج گذاشته بودم رو هیت سینک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) یه چشمم به مونیتور بود یه چشمم به دما ، ولی دیدم دما خیلی بالا نیست
یکی دو ساعت باهاش ور رفتم و تو کف سرعتش مونده بودم ، برای ۱ هفته این سیستم رو گذاشتم زیر فشار سنگین دیدم نخیر اساسی همه چیش ردیف شده
تا اینجا رو داشته باشید تا یه چیز باحال براتون بگم
حدود یک ماه پیش یکی از اقوام خیلی نزدیک باهام تماس گرفت گفت سیستمم یکمی کند شده چی کارش کنم ؟ من اصلا یادم نبود سیسمش چیه گفتم مشخصاتش چیه ، گفت بابا همونه که خودت بهم دادی ، یکم فکر کردم باز یادم نیومد گفتم یادم نیست cpu چی بود گفت دوران 900 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه یادم اومد که همون سیستم که بالا گفتم رو ۸-۹ سال پیش دادمش به این شخص ، گفتم مگه هنوز داره کار میکنه گفت چند وقت پیش پاورش دود کرد عوض کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برگردیم به ۹ سال پیش ، زیاد سرتون رو درد نیارم دو مرتبه سویچ کردم روی amd و الحق که برای جبران اون مسائل گذشته سنگ تموم گذاشته بود
intel پردازنده 2000 مگاهرتزی میزد ، amd یه پردازنده میزد ۱۶۰۰ مگاهرتز و اسم مدلش رو میزاشت 2000+ به این معنی که این 2000 اینتل رو میجوه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و واقعا هم همینطور بود
در سری athlon و athlon 64 پا به پای اینتل اومد و همچنان p/p خیلی مناسبی داشت
ولی داستان به همینجا ختم نشد چون توی سالهای ۸۲ تا ۸۶ با مدلهای athlon 64 و athlon 64 x2 یه قدم از اینتل جلو افتاد
و حالا اینتل بود که به دنبال amd میدوید
سال 86 دیگه اوج حرکت amd بود که با سری phenom فکر میکرد تیر آخر رو به اینتل میزنه ولی اینطور نشد
اینتل یه شرکت قدیمی و کار درسته و پروژههای خفن و مخفی زیادی داره
اینتل ۲ تا ضربه اساسی به amd زد که اولی تمام دنیا و مسئولین amd رو بهت زده کرد و دومی گوی سبقت رو از amd ربود
حالا این ضربات چی بودن
در سال 2007 اینتل یکی از پروژههاش رو به عنوان نمونه آزمایشگاهی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رو نمائی کرد که اون هم چیزی نبود به جز یه پردازنده 80 هستهای با مصرف زیر 100 وات
این یک رو کم کنی شدید و اخطار جدی هم به amd و هم به nvidia بود حالا چرا nvidia ، دلیل این بود که cpu nvidia در اون سال کاملا آماده بود و زمزمههای ورودش به بازار به گوش میرسد
اگر اینتل این پردازنده رو به بازار بده فاتحه amd و nvidia و البته خودش هم خوندست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل این حرفم اینه که این پردازنده اونقدری تونائی داره که تا سالیان سال خریدار نیازی به تعویضش نداره
یه جورائی میشه شیپور آخر دنیا برای تولید کنندگان سخت افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amd اینجا مجبور شد دست و پاش رو جمع کنه و اینتل از این فرصت استفاده کرد و پردازندههای Nehalem خودش رو به بازار عرضه کرد
سعی کردم خیلی فشرده بکم که برسیم به اصل قضیه :
وضعیت فعلی amd ، intel و nvidia در حال حاضر و مقایسه تونائیها و نقاط قدرت و ضعف هر کدوم
به امید خدا توی پستهای بعدی سعی میکنم پارامترهای انتخاب هر قطعه رو توضیح بدم و دوستان خواهش میکنم در تکمیلش کمک کنند تا یه ریفرنس خوبی بشه برای انتخاب قطعات
موفق باشید

Bookmarks