با سلام خدمت بچه های گل فروم
بعضي خميره ها هم خميرند هم چسب
مثل اونائي كه روي چيپهاي رم گرافيك و .. ميزنن
اشتباها شما از اين خميرها استفاده نكرديددوستان چسب سیلیکون نیست مطئنم چون وقتی با فن ستوک 200 mhz بیشتر اور نمی کردم این مثله ÷یش نیومده بود بنظر من خمیر نا مرغوب در اور های بالا ی 500mhz این عکس العمل رو نشون می دن البته اگه 24/7 اور داشته باشینبله با توجه به حرف MicroSystem عزیز
بله یکسری از این خمیرها هستن که البته اسم صحیحشون چسب سیلیکونه
مادریران در بعضی از سیستمهایی که به نام نینجا و سامورایی بود روی cpu از این چسبا استفاده میکرد که خودم
وقتی اومدم cpu رو ازش جدا کنم یک از پایه هاش شکست و دو سه تاش خم شد
می خواستم امتحان کنم خمیر سیلیکون ها رو یعنی می خواستم ببینم خمیر خودش چقدر از اینا سرتر هستگه از خمیر همراه CoreContact استفاده کرده باشند فکر نکنم چسب سلیکون بوده.
من چندبار زمانی که از خمیرهای سلی******** سه کیلو 1000 تومانی ها که پنیر ازشون بهتر بود استفاده کرده یودم این اتفاق افتاد. ولی برای من خوسبختانه پایه ها نشکست
تو انتقال حرارت که 1-2 درجه با او خمیر اشغالیه بیشتر فرق نداره ولی تو دوام فکر می کنم دوام و کیفیت بهتری دازه
والا با توضیحاتی که در پست اول دادم من 1 ماه کولر رو خریدم و 1 ماه گذشته از اخرین بازدیداول اینکه خمیر شما مرغوب نبوده و خیلی وقت بوده که تعویض نکردی و چسبیده به هیت سینگ شما راحت میتونستی پیچ گوشتی رو بندازی لبه پردازنده از جاش کنده میشد
ولی جوری چسبیده بود چاقو نمی رفت لاش که اهرم کنم فکر می کنم اگه با پیچگوشتی می زدم لبپر می شد
جالب بود نشنیده بودمدوم اینکه اگر یکی از پایه های پردازنده ات شکسته شد 3تا دونه از رشته سیم افشان به اندازه پایه پردازنده بزار داخل سوراخی که اون پایه شکسته جا میره ،حل میشه(البته این شامل پردازنده های 478 هست برای پردازنده های 775 پیش نیومده امتحان کنم
دوستان خمیر خوب و بهتر از خمیر خود کولر سراغ ندارید ؟

Bookmarks