اقا دیروز اومدیم این خمیر سیلیکو زیر کولر )core contacT( رو عوض کنم یکم ور رفتم یه دفع Cpu در حالت که قفل مادر برد باز نبود درامد از جا ولی بازم کولر گیر بو خلاصه با 1000000000000000000 بد ختی کولر که cpu بهش چسبیده بود رو جدا کردیم و نزدیک به 100 پایه خم شده بود که رقم بد بختیه بالا رو ضرب در خودش بکنید، ما بدختی کشیدیم نزدیک به 3 ساعت و یاری تمام اعضای خانواده که نور و وایل ریز و درشتش رو اوردن تا ما این رو صاف کردیم و
تونستیم به سختی (اصلا خوب جا نمی رفت ) بزاریم داخل سوکت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از خوشحالی می خواستم سرمو بکوبم به دیوار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا از شنیدن بوق سیستم اینقدر خوشحال نشده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبق پیش امد بالا چند تا تو صیه به بچه های کم تجربه تر و چند تا سوال از بچه های که تجربه بیشتری دارند :
توصیه ها :
1. اگه دنبال اور کلاک 24/7 هستید حتما از خمیر درجه یک استفاده کنید
2. قبل استفاده از خمیر حتما این تاپیک رو مطالعه کنید http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=28527
دلایلش :
این که بنده چون از سیستم با کلاک 3700-4000 استفاده می کنم بعد مدتی خمیرتون بد جوری در اثر گرم و سرد شدن خشک یا حالت بدی پیدا می کنه و بساد گی جدا نخواهد شد
اگه خمیر نا مرغوب باشه زیر این فشار خشک می شه بعد سرد شدن مثل ماله من اگه یکم هم زیاد استفاده کنید که دیگه واویلاست .
بنده خودم با سیشوهار 20 دقیقه گرم کردم cpu و کولینگ رو تا بلاخره یکم شل شد و به سختی جدا شد.
سوالات :
1. جنس دقیق پایه های cpu از چیه ؟
2. اگه بشکن قابل تعمیر هست ؟
3. بهترین خمیر سیلیکون موجد در بازار رو معرفی کنید
cpu : Atlon II 250 X2

Bookmarks