Ardalan (12-02-09), Mehdi_Full (13-02-09), Musketeer™ Pro (13-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
شما هم با جا زدن فن های سی پی یو 775 پین مشکل دارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینورشو جا میزنی ... اونورش میپره بالا... اونورشو جا میزنی ... طرف دیگه میزنه بیرون !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خلاصه کلی باید زجر بکشی تا 4 طرف کامل جابره !!! شما راه بهتری سراغ ندارید ؟! AMD خوبه ها ... این دردسرا رو نداره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ardalan (12-02-09), Mehdi_Full (13-02-09), Musketeer™ Pro (13-02-09)
|
|
مدیر سابق انجمن
درسته جا زدنشون سخته
یک سوال هم دارم
فنی که وصل میکنیم روش میاد رو CPU میچسبه یا میچسبه رو کاور روی Cpu و مستقیما باهاش تماس نداره؟
کاربر شهرسختافزار
وحید جان بهترین روش برای جا زدن این نوع فن ها به صورت ضرب دری میباشد .
ادرلان جان منظورتون رو متوجه نشدم !!!
D J V A H I D (12-02-09), Musketeer™ Pro (13-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
مستقیم با IHS تماس داره ، اگر تماس نداشت که نمی شد حرارت رو کنترل کرد .درسته جا زدنشون سخته
یک سوال هم دارم
فنی که وصل میکنیم روش میاد رو CPU میچسبه یا میچسبه رو کاور روی Cpu و مستقیما باهاش تماس نداره؟
.
.
....
......
Ardalan (13-02-09), D J V A H I D (12-02-09), Musketeer™ Pro (13-02-09)
D J V A H I D (13-02-09), Musketeer™ Pro (13-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشتر مشکل ما بر سر فن باکسشون هست !!! این رو که شما میگی چند قیمته ؟! یه عکس ازش میذاری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
بله اینتل با وجود اسم بزرگی که داره اما تو طراحی نصب فن روی برد به نظر من بسیار ضعیف کار کرده که بسیاری از اسمبلیستهای مبتدی و بعضی از سود جویان با بد جا زدن فن مشکلاتی رو برای مصرف کنندگان بوجود میارن که جنبه درآمدزدایی هم براشون داره !
برعکس فنهای AMD واقعا ساده و بدون مشکل نصب میشن
D J V A H I D (13-02-09), Labyrinth (13-02-09), ViViD (14-02-09)
D J V A H I D (14-02-09), ViViD (14-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks