دوستان و مدیران عزیز تالار و انجمن لطفا مشکل خطا رو در بایوس راهنمایی کنید تا بر طرف کنم
خطا .........verifying dmi pool data
دوستان و مدیران عزیز تالار و انجمن لطفا مشکل خطا رو در بایوس راهنمایی کنید تا بر طرف کنم
خطا .........verifying dmi pool data
|
سلام مشخصات سیستم را بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtaba.s2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال داره هارد شما امکان بوت نداره و مشکل داشته باشه .یکبار تنظیمات بایوس را دیفالت کنید و همچنین روی هارد دیگه ویندوز نصب کنید ببینید همین مشکل هست یا حل میشه
mojtaba.s2 (20-03-20)
یکبار تنظیمات بایوس را دیفالت کنید دیفالت کردم ولی بازم این پیام رو میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز clear cmos رو امتحان کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtaba.s2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگر بایوس رو دیفالت کردید فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه.
باتری باید تعویض بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtaba.s2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی مشخصات سیستم
من
windows 7 32bit
ram 1gb
mainboard foxconN
GRAFIC:NVIDIA GFORCE7300SE/7200GS
خطا و ارور دیگه هم داره که با فلش قرمز نمایش داده شده در عکس
|
اون دو تا خطا نیست . شما خطای cmos میگیرید باید باتری را مادربرد را تعویض کنید . باتری CR2032 تهیه و جایگزین کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtaba.s2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتری تعویض شد ولی تعقیری نکرد
الان پیغام CMOS CHECKSUM ERROR حل شد یا نه ؟ بعد از وارد شدن به بایوس و ذخیره سازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtaba.s2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر باز اینطوری هست بعد از CLEAR CMOS کامل باید مادربردتون تست بشه و احتمالا مشکل جدی دارید که باید به تعمیرکار نشان بدید .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks