این مشکل ربطی به پورت نداره فرهاد جان .
من فکر میکنم چیپ کارت شبکتون با مشکل مواجه شده .
پیشنهادم اینه که یک کارت شبکه مجزا بگیری و روی سرور بزاری .
عضو VIP شهرسختافزار
این مشکل ربطی به پورت نداره فرهاد جان .
من فکر میکنم چیپ کارت شبکتون با مشکل مواجه شده .
پیشنهادم اینه که یک کارت شبکه مجزا بگیری و روی سرور بزاری .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
feryfrt (21-11-10)
|
|
مشکل اینجاس که مثلاً یه کارت شبکه دیگه که بگیریم ، Mac Adreess عوض میشه و اون License که خریداری شده ، فقط برای همون Mac Adreesee کارت شبکه onboarde خودش کار میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت شبکه اضافه کنیم باید دوباره license بخریم ، که نمیخوایم اینکارو کنیم.
عضو VIP شهرسختافزار
و اگه طبق گفته آقا نیما مشکل از چیپ اون باشه شما مجبور به خرید اون لایسنس میشید . بهتره مادربرد رو برای تست به یه تعمیرکار ماهر بدین ، اگه قطعی ادامه داشت و مشکل مربوط به چیپ بود من اگه جای شما بودم ترجیح میدادم که کارت شبکه غیر آنبورد تهیه کنم تا اینکه مادربردم دست کاری شه ، چون در هر صورت آب از آب گذشته ...( از لحاظ اقتصادی هم مقرون به صرفه تره )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط feryfrt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.google.com/#sclient=psy&h...0c6721121f4cc3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط feryfrt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
feryfrt (21-11-10), mehrdad_ab (21-11-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks