سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrooz_hardware برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تمامی قطعات را تست فرمودید امکان داره مشکل از مادربرد باشه
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان خواهشا سوالم رو بی جواب نذارین.
من یه کیس دستم رسید اونقدر خاک داشت که باورتون نمیشه من مادربرد رو در آوردم و رم در آوردم و فن سی پی یو رو هم در آوردم و خاک گیری کردم و گذاشتم روشن بشه دیگه تصویر نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاور جدا تست کردم رم جدا ، سی پی یو جدا بازم جواب نداد؟؟آخه امکان دراه یه دفه مادربرد از کار بیافته؟؟قبلش تصویر میداد ولی الان هرچی امتحان می کنم نمیشه .
با گرافیک آنبرد با کارت گرافیک امتحان کردم نشد.کلا یک سری قطعات نو گذاشتم ( رم و سی پی یو و کارت گرافیک و پاور ) بازم نشد.clear cmos کردم بازم نشد؟؟یعنی امکان داره مادربردش از کار افتاده باشه؟؟؟
آخه با یه بادگیری باید این اتفاق بیافته؟؟
خواهشا راهنماییم کنید.
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrooz_hardware برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تمامی قطعات را تست فرمودید امکان داره مشکل از مادربرد باشه
P A R H A M (01-12-11), Rezasam1 (01-12-11)
کاربر شهرسختافزار
آخه قبلش تصویر میداد
یعنی اینقدر ساده میشه گفت مادربرد خرابه؟؟
عضو VIP شهرسختافزار
تمامی کابل ها رو جدا کنید و فقط برق سیستم متصل باشه .مادربرد رو روی میز قرار بدین ، رم و فن پردازنده رو نصب کنید و سیستم رو راه اندازی کنید.
گوش کنید اسپیکر بیزر چه بوقی رو میزنه ؟
P A R H A M (01-12-11), Rezasam1 (01-12-11)
کاربر شهرسختافزار
مادربوردش elite و سوکتی برای اسپیکر نذاشته .من کلا مادربورد رو جدا کردم و خالی تست کردم بازم نشد
عضو VIP شهرسختافزار
فرقی نداره ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrooz_hardware برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این اسپیکر یا روی خود مادربرد هست یا اینکه باید بصورت مجزا به برد وصلش کنید .
یا باید بوق سلامت شنیده بشه ، یا بوق های ممتد یا هیچ بوقی
این ساده ترین راه تشخیص هستش
P A R H A M (02-12-11), Rezasam1 (01-12-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
هیچ بوقی نمی زنه اصلا به هیچ عنوان.
میشه با این اسپری های ناهید (خشک) سوکت cpu و کل مادربرد رو یه تمیزکاری بکنم؟؟احساس می کنم شاید یه خاک جایی گیر کرده مشکل پیش اومده.آخه دقیقا بعد از اینکه خاک گرفتم دیگه جواب نمیده .clear cmos هم جواب نمیده؟؟واقعا دیگه چی کارش میشه کرد؟؟نه اتصالی هست نه پایه های cpu کج شده .میشه با این اسپری سوکت رو تمیز کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟
عضو VIP شهرسختافزار
نه هیچ مشکلی پیش نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrooz_hardware برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شستشو بدین ، شاید جواب داد .
در ضمن فن پردازنده رو شل ببندین ، شاید بخاطر فشار بیش از حد روی پردازنده این مشکل پیش اومده .
behrooz_hardware (02-12-11), P A R H A M (02-12-11), Rezasam1 (02-12-11)
کاربر شهرسختافزار
کلا بدون فن هم امتحان کرده بودم جواب نداد .حالا باید با این اسپری خشک ناهید بشورم ببینم جواب میده یانه؟؟
راستی من از کسی شنیدم گفت بایاس خالی کرده.همچین چیزی امکان داره؟اگه امکان داره چطور باید درستش کرد؟؟
عضو VIP شهرسختافزار
بایوس حافظه ای نیست که مثل RAM اطلاعات فرار داشته باشه . پس حرف دوستتون رد میشه . اینکه مشکلی در برد یا حافظه رام بایوس پیش بیاد منطقی تره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrooz_hardware برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
P A R H A M (02-12-11), Rezasam1 (02-12-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks