راهی وجود نداره که بدون سی پی یو بایوس رو آپدیت کرد؟
کاربر شهرسختافزار
راهی وجود نداره که بدون سی پی یو بایوس رو آپدیت کرد؟
|
|
باید با پروگرامر توسط تعمیرکار بایوس زده بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shooli110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (20-03-16)
کاربر شهرسختافزار
به نظرتون یه سی پی یو 140 sempron بخرم و بایوس رو آپدیت کنم یا اینکه بدم تعمیر کار آپدیت کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سمپرون واسه چی ؟ مادربردت سمپرون ساپورت نمیکنه . باید ببرید تعمیرکار بایوسش رو بزنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shooli110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (20-03-16)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی مشخصات مادربرد دیدم که sempron 140 رو ساپورت میکنه
توی یه فروم خارجی هم خوندم که بهتره با یه سی وی یو دیگه بایوس رو اپدیت کرد بعد این سی پی یو رو گذاشت
یه سوال دیگه داشتم اینکه با کیلر سیموس آیا آپدیت بایوس پاک میشه؟
بله . من مدل مادربردتون رو تازه دیدم . با مدل B85 ازراک اشتباه گرفتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shooli110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست با یک پردازنده دیگه کار منطقی به نظر میرسه .
البته این روش معمولا برای زمانی هست که مادربرد شما در بایوس نسخه فعلی از پردازنده FX پشتیبانی نمیکند .پس باید با یک پردازنده مثل همینی که گفتید بایوس رو اپدیت کنید و CPU جدید رو نصب کنید .
بعد از CLEAR CMOS . فقط تنظیمات بایوس دیفالت میشه و نسخه و ورژن بایوس تغییری نمیکنه .
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال برام پیش اومده
مادربرد من گرافیک آنبورد نداره برای تستش از یه گرافیک معمولی استفاده کردم
امکان داره مشکل از گرافیک باشه؟
مادربردی که گرافیک آنبورد نداشته باشه اگه بدون گرافیک روشنش کنیم بازم مادربرد بوق تست سلامت رو میزنه یا نه؟
چون وقتی رم هارو درمیارم سه تا بوق پشت سر هم میزنه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks