برق رو ازش بکش . باطری رو 20 دقیقه برعکس جا بزن .
از اون دسته مادربردهاست که بایوسش پیدا نمیشه . کلا xfx مادربردساز خوبی نشد .
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان .
بنده یک مادربورد XFX MG-630i-7109 دارم که خیلی وقت است استفاده نکرده بودم ازش و گرافیک آنبرد است .
چند روز پیش یک VGA روش گذاشتم ، سیستم بوت می شود ولی تصویر ندارم .
وقتی کابل مانیتور را همون لحظه به گرافیک آنبرد سیستم میزنم تصویر داره ، انگار که VGA متصل نشده .
توی بایوس هر تنظیماتی لازم بود انجام دادم باز هم VGA تصویر نداره .
دوستان کسی می دونه چه باید کرد ?
VGA های تست هم AMD 5450 بوده و 8600GT
پاور هم 535 گرین .
|
|
برق رو ازش بکش . باطری رو 20 دقیقه برعکس جا بزن .
از اون دسته مادربردهاست که بایوسش پیدا نمیشه . کلا xfx مادربردساز خوبی نشد .
alksdj (03-12-14), I M A N (03-12-14), Rezasam1 (03-12-14), مهدی بهادرفر (03-12-14)
alksdj (03-12-14), Rezasam1 (03-12-14), مهدی بهادرفر (03-12-14)
کاربر شهرسختافزار
کاری که گفتین هم انجام دادم نشد که بشه .
دیباگر همون FF همیشگی هست و نمایش میده .
مشکل بایوس داره .گزینه ای تو بایوس برای تنظیم بوت از PCIE ندارد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Init Display First"
PEG Port/Graphic Adapter Priority"
مهدی بهادرفر (03-12-14)
کاربر شهرسختافزار
Onboard GPU : Enable If No Ext GPU
|
|
این رو دیسیبل کن ببین تصویر میده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (03-12-14)
کاربر شهرسختافزار
البته بهادر جان مادربورد قبلا گارانتی فرستاده شده و فکر کنم همون جا بلای سرش آوردن که اینطور شده .
توی عکسی که پیوست کردم این قسمت تعویض حال Dual BIOS با USER و SAFE بوده که بین حالت SAFE لحیم شده .
DVI روی آنبرد هم کار نمی کنه ولی HDMI بالا می آد ./
- - - Updated - - -
Disable نداره . Always Enable داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
User Manual
آخرین ویرایش توسط I M A N در تاریخ 03-12-14 انجام شده است
این مشکل بایوسی داره. بعید میدونم بایوسش هم بشه پیدا کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (03-12-14), مهدی بهادرفر (03-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks