سلام خدمت دوستان عزیز
روی اسلات 2 مادربردم که رم میذارم سیستمم تصویر نمیده رو اسلات 1که میذارم تصویر میده
در هر حالتی رویه اسلات دوم رم باشه تصویر نمیده نمی دونم چرا مادر برد من مدل ایسوز p8h61 هست
لطفا راهنمایی کنید متشکرم
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت دوستان عزیز
روی اسلات 2 مادربردم که رم میذارم سیستمم تصویر نمیده رو اسلات 1که میذارم تصویر میده
در هر حالتی رویه اسلات دوم رم باشه تصویر نمیده نمی دونم چرا مادر برد من مدل ایسوز p8h61 هست
لطفا راهنمایی کنید متشکرم
|
|
بایوس رو از سایت اسوس دریافت کنید و اپدیت کنید .روی مادربرد شما یک کلید MEM OK هست اون هم امتحان کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djali 2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (10-09-14), djali 2014 (10-09-14), mehrdad_ab (10-09-14), Morteza.m1371 (10-09-14)
کاربر شهرسختافزار
روی مادر برد کلید MEM OK نمیبینم
اما بایوس رو دانلود کنم مثل بقیه نرم افزارها نصب میشه و بایوس آپ دیت میشه یا خیر؟
این راهنمای اپدیت مادربرد
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/ar...update-guide-2
*MoJtAbA* (10-09-14), djali 2014 (10-09-14), Morteza.m1371 (10-09-14)
کاربر شهرسختافزار
خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون اما لینکی که دادید خرابهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این لینک سالمه چک کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djali 2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید)
*MoJtAbA* (10-09-14), djali 2014 (10-09-14), Morteza.m1371 (10-09-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز بایوس رو هم آپ دیت کردم اما درست نشد
وقتی رم رو روی اسلات دوم میذارم حتی صدای بوغ سلامت سیستم هم نمیاد فقط سیستم روشن میشه همین
کلا بالا نمیاد سیستم
اگر با اپدیت بایوس مشکل حل نشد . دو حالت دارد یا رمی که به مادربرد وصل میکنید روی این مادربرد سازگار نیست . یا اسلات رم مشکل دارد . در صورت داشتن گارانتی ببرید گارانتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djali 2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (10-09-14), mehrdad_ab (10-09-14), Morteza.m1371 (10-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks