سلام من میخوام پردازنده این تبلت رو ارتقا بدم سوکت این تبلت با سوکت i3 3337 u برابره اما پردازنده روی این تبلت لحیم شده امکانش هست پردازنده رو بدم بیرون با دستگاه لحیم کنن روش ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام من میخوام پردازنده این تبلت رو ارتقا بدم سوکت این تبلت با سوکت i3 3337 u برابره اما پردازنده روی این تبلت لحیم شده امکانش هست پردازنده رو بدم بیرون با دستگاه لحیم کنن روش ؟
|
|
احتمالش هست ولی احتمال آسیب دیدن به برد و پردازنده تبلت هست . به هیچ عنوان توصیه نمیکنم . مگر شخصی با دستگاه bga machine چیپ رو عوض کنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM (22-11-14), STUXNET (22-11-14), مهدی بهادرفر (22-11-14)
کاربر شهرسختافزار
درود به مرده hotoverclock
اگه درست لحیم شه پس مشکلی نداره ؟ چون سوکت همون سوکته دیگه اشکالی از طرف بایوس منو تحدید نمیکنه اگه نشناسه ؟
ساختار فریم ویر اینا ممکنه با pc فرق داره . از لحاظ شناسایی دقیق احتمالش هست که درست شناسایی نشه . ولی یک احتمال هست . بصورت 100 درصد نمیشه گفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM (22-11-14), مهدی بهادرفر (22-11-14)
کاربر شهرسختافزار
باید ریسک کنم ولی اگه بشه خیلی محشر میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks