سلام
شما از اول این رو بیان می کردید ؛
شما مشکل هارد دیسک دارین
برای بهترین حالت یک SSD و در غیر اینصورت هارد رو با یک نمونه بلک/بلو و یا سیگیت باراکودا 12 تعویض بفرمائین ، مشکلتون حل میشه ( اگر سایر قطعات ok باشن )
کاربر شهرسختافزار
سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان
داستان از اونجایی شروع شد که من سیستم قبلی رو عوض کردم و یه مادربرد Asus P8P67 گرفتم با یه سی پی یو Core i3 2100!
آقا چشمتون روز بد نبینه سرعت و کارایی بهتر که نشد هیچ یه چیزیم بدتر شد
البته نسبت به سیستم قبلی که Quad Core 8300 بود
البته هاردم رو هم با عوض کردن مادربرد و سی پی یو عوض کردم (2 ترابایت WD Green Caviar گرفتم)
رم هم 8 گیگ G-Skill هستش 1600
خلاصه بعد از اینکه سیستم 4 5 ماهی کار کرد و من ازش راضی نبودم 4 روز پیش سی پی یو رو عوض کردم و Core i5 2500K گرفتم
الان باز هم هیچ تفاوتی احساس نمیکنم!
یعنی مثلا Winamp که باز میکنم حداقل 5 ثانیه طول میکشه تا باز شه!
یا مثلا فیلم HD کپی که میکنم کلا باید با سیستم کاری نکنم چون واقعا سرعتم صفر میشه!
الان دوستان با این تفاسیر بگن که من باید چه کنم؟
آیا مشکل از سخت افزاره؟ نرم افزاره؟
و یه سوال دیگه: کساییکه Core i5 دارن صدای فن سی پی یوشون زیاده؟
مال من خیلی از Core i3 بلندتره
میخام ببینم طبیعی هستش یا نه؟
ببخشید اگه طولانی شد
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز همنطور که مهرداد جان فرمودن مشکل شما هارد دیسک هست و الا بنده خودم تقریبا همین کانفبگ رو دارم و با بهترین شرایط دارم استفاده میکنم
هارد های سری گرین وسترن هارد های ارشیو هستند و عملکرد خوبی موقعی که روی اونها ویندوز نصب میشه ندارند
موفق باشید ، سید امیر
khonsa (09-05-12), mehrdad_ab (09-05-12), Moein (09-05-12), Rezasam1 (09-05-12)
کاربر شهرسختافزار
تشکر بابت راهنمایی
خودم هم همچین فکری داشتم ولی با تاکیید دوستان مطمئن شدم
الان میمونه یه سوال: صداب فن core i5 بلند هستش؟
نسبت به core i3
عضو VIP شهرسختافزار
راجب فن نمیشه نظر خاصی داد . ولی در نظر داشته باشین که یک پردازنده core i5 2500 ، نود و پنج وات توان مصرفی داره و پردازنده core i3 2100 شصت و پنج وات توان مصرفی داره که این تفاوت انرژی ، حرارت بیشتری رو تولید کرده و باعث تغییر در سرعت چرخش فن خواهد شد و روی نویز حاصله هم تاثیر میزاره . شما با هر دو فن امتحان کنید . از هر کدوم نتیجه بهتری گرفتید اون رو نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به هر حال من الان احساس صدای اضافی میکنم تو فن
دوستان بهترین گزینه برای فن واسه این سی پی یو که قیمت معقولی هم داشته باشه و ترجیحا بی صدا هم باشه، چیو پیشنهاد میکنن؟
|
|
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط khonsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه عضویتتونا تبریک میگم
با اجازه ی بزرگان انجمن پاسخ میدم :)
میشه قیمت معقولتونا تعریف کنین و بگید چه چیز هایی براتون مهمه؟
مثلا صداش کم باشه(که مهمه)یا قشنگ باشه(اگه در کیسا باز میزارین)یا در حالت فول لود خنک کنندگی بالای داشته باشه
یه کولر خوبا با40-50 تومن به راحتی میتونید بخرید ولی برای کارایی بهتر هزینه ی بیشتری باید بدید
khonsa (26-05-12), mehrdad_ab (26-05-12)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونم دوست منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M,Ryder برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلی ترین مسئله کم صدا بودنش هست
و اینکه در حالت عالی وظیفه خودش رو درست انجام بده
من اهل اورکلاکینگ نیستم
زیباییش هم اصلا مهم نیست
فقط کم صدا
اخر قیمتا نگفتیا :Dبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط khonsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اینجا میتونی قیمتا را ببینی
ولی نظر من رو این دو تا کولره
http://www.deepcool-us.com/Product/ICEEDGE400_XT/
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6728
ولی باید یه نکته را بگم برا کیست
کیس X3 یکم مشکل داره با کولر های غیر استوک
بعضی از کولر ها به در کیس گیر میکنن
پس حواستا باید جمع کنی که اندازه ها مشکلی نداشته باشن
khonsa (26-05-12)
کاربر شهرسختافزار
از راهنماییتون خیلی ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M,Ryder برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هزینه والا زیاد نمیخام بکنم
همین 40 50 تومن بنظرم باید کافی باشه
حالا این دوتا مدل رو که معرفیکردید بررسی میکنم ببینم کدوم به کارم میاد
فقط میترسم هزینه رو هم بکنم اما بازم صدا بیاد و بره رو اعصاب
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks