نه ولی چیز توپی پیدا نکردم ...نقل قول:
در ضمن این ساتا که من میگم USB نیست عینه همونی هست که به مادربرد میزنیم ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
نه ولی چیز توپی پیدا نکردم ...نقل قول:
در ضمن این ساتا که من میگم USB نیست عینه همونی هست که به مادربرد میزنیم ...
دوست عزیزم پورت e-Sata در هر دو مقاله ای که توسط من و مهراد عزیز ارائه شد بود ...نقل قول:
این را هم نگاه کنید که در صورتی که مادربورد توانایی پشتیبانی از eSATA را نداشته باشه اینطوری میتونید از هارد اکسترنال استفاده کنید :
قربانت شهریار:1. (3):
ممنون عزیز ولی مثله اینکه شما منظوره منو نفهمیدین ...
ببینین توی هارد ساتا دو تا جا هست یکیش واسه برق و دیگری واسه دیتا حالا دیتا میره اینجا پس برق چی میشه مگر اینکه هارد های esata هم فرق داشته باشه و هر دو با یه سیم تامین بشه اینجوریه ؟؟؟ یعنی هادر معمولی ساتا رو نمیشه به اینا زد ؟؟؟
در ضمن اگه میشه درباره اینا هم یه توضیح بدید ...
cpu clock(internal / external)
cpu multiplie
و اینا
CNR slot
PCI-E 1X
به این شکاف ها چی وصل میشه ؟؟؟
من هم منظور شما رو نفهمیدم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
ممنون عزیز ولی مثله اینکه شما منظوره منو نفهمیدین ...
ببینین توی هارد ساتا دو تا جا هست یکیش واسه برق و دیگری واسه دیتا حالا دیتا میره اینجا پس برق چی میشه مگر اینکه هارد های esata هم فرق داشته باشه و هر دو با یه سیم تامین بشه اینجوریه ؟؟؟ یعنی هادر معمولی ساتا رو نمیشه به اینا زد ؟؟؟
در مورد اولی :نقل قول:
در ضمن اگه میشه درباره اینا هم یه توضیح بدید ...
cpu clock(internal / external)
cpu multiplie
سی پی یو دارای دو نوع کلاک هست : یکی کلاک درونی خودش که مثلا وقتی میگن فلان پردازنده 3 گیگاهرتز هست منظور اینترنال کلاک هست ...
اکسترنال کلاک هم همون FSB هست ...
یه سرچی توی انجمن بزنید قبلا کاملتر توضیح داده ام ...
در مورد Multiplier هم باید بگم که این آیتم در واقع یک عدد هست که در اکسترنال کلاک (FSB) ضرب میشه و اینترنال کلاک رو مشخص میکنه ... در واقع مالتی پلایر نقش یک ضریب برای بدست آوردن اینترنال کلاک داره ...
CNR در واقع مخفف Communications/Networking Riser هست و یک جک برای مودم و شبکه هست ...نقل قول:
و اینا
CNR slot
PCI-E 1X
به این شکاف ها چی وصل میشه ؟؟؟
PCI-E 1x هم یک نوع پورت ارتباطی از خانواده PCI Express هست که برخی کارتهای صدا و... میتونند از این اسلات جهت ارتباط با مادربرد استفاده کنند
سپاس
دوست عزیزم شما تا حالا هارد های e-SATA را دیدین ؟نقل قول:
این هارد ها از نظر ظاهری مانند هارد های ساتا نیستند و مثل یک Removable درایو میمونه ( مثل یک فلش مموری ) با یک USB هم دیتا میگیره و هم برق ...
در مورد موضوعات دیگر هم مهراد عزیزم توضیح دادن برای دیدن توضیحات کامل هم به این تاپیک مراجعه کنید :
موفق باشید
شهریار:1. (26):
ممنون M A H R A D
خوب من هارد ساتا اکسترنال ندیدم چرا میزنی ؟؟؟ :1. (28):نقل قول:
ممنون اره حالا فهمیدم توی نت هم عکسشو دیدم مرسی ... :1. (3): :1. (35):
اقا ببخشید من اینجا حسابی مخه شما رو پیاده کردم :1. (29):
من یه جا خوندم نوشته بود :
FSB یا HT برابر 2000
اخه شما گفتین اینا با هم فرق دارن ؟؟؟
در ضمن یه جا دیدم جلوی FSB نوشته بود 2000 MT
:1. (27):
میشه درباره این 3 تا FSB , HT , MT توضیح بدید یا یه منبع معرفی کنید ...
سلام دوست عزیز ... نه بابا این حرفها چیه که میزنی ، اینجا همه با هم دوستیم و بهم کمک میکنیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
متاسفانه الان خیلی از افراد به HyperTranport میگن FSB یا اکسترنال کلاک که این حرفها از لحاظ فنی غلطه.
در مورد اون موارد که خواسته بودید :
MT که خیلی ساده است و توضیح لازم نداره ، یعنی MegaTransfer و MT/s یعنی در هر ثانیه چند مگا دیتا ترنسفر میشه
در مورد HT = HyperTransport میتونی به لینکهای زیر مراجعه کنی :
و همچنین در مورد FSB :
سوالی بود در خدمتیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس
اقا شرمنده کردی ممنون ...:1. (3):نقل قول:
این MegaTransfer رو میگفتن اگه نصف کنی میشه همون FSB یعنی 2000 MT برابر 1000MHZ FSB است درسته ؟؟؟
میشه بگید کی همچین حرفی زده ...نقل قول:
اصلا ساختار HT و FSB از اساس فرق میکنه ...
ضمنا این که میگن 2000 MT/s باید توجه داشت که در حالت دابل هست ( یعنی همون Duoble Data Rate) وگرنه اصلش (Real) هزار مگاترنسفر بر ثانیه است ...
سپاس
سلام عزیزم خواهش میکنم این چه حرفیه ...نقل قول:
ببینید بسیاری از افراد FSB را با HT یکی میگیرند ! اون عددی که جلو FSB نوشته یعنی Mega Trasfer در واحد ثانیه اما به نظر من بهتره کلمه ی دیتا را به کار نبریم چراکه مگا دیتا خیلی معنی جالبی نداره ...
اما همان طوری که مهراد عزیز گفتن HT یا همون Hyper Transport ماله پلتفرم های ای ام دی هست و FSB بیشتر برای پلتفرم های اینتل به کار میره پس اصلا حرفی از FSB نیست و مهم تر اینکه این دابل هست ولی ساختار HT هست اصلا FSB نیست پس HT 2000Mhz در واقع دو عدد Line با 1000 مگاهرتز هستند ...
موفق باشید
شهریار:1. (29):