اگع میشه درباره این تکنولوژی ها هم توضیح بدید ...
8phase power design
array mic
و این که توی راهنمای مادربرد هست ...
Storage
Printable View
اگع میشه درباره این تکنولوژی ها هم توضیح بدید ...
8phase power design
array mic
و این که توی راهنمای مادربرد هست ...
Storage
چرا ! Xeon مال سرور هست ولی میخواستم بگم که در کل پردازنده هایی هستند که FSB 1600MHz هم دارند و بیشترینش 1333 نیستنقل قول:
در مورد اولی :نقل قول:
یک تکنولوژی انحصاری مخصوص بعضی از مینهای Asus هست که بوسیله این تکنولوژی با کمتر شدن گرما ، پردازنده بهتر تغذیه میشه ...
این تکنولوژی همچنین باعث میشه تا پردازنده و سایر قطعات از جریانهای ورودی شکن و ولتاژ خروجی شکن محافظت بشن و ریسک اینجور مسائل رو به پایین ترین حد میاره ...
این تکنولوژی در اور کردن پردازنده و زمانی که پردازنده در حال انجام پردازشهای سنگین هست خیلی میتونه مفید باشه
در مورد دومی :
خیلی ساده است ! در برخی مادربردهای Asus مثل P5B Deluxe WiFi یک میکروفون در داخل خود باکس مادربرد هست ... به عنوان یکی از Asus AI Lifestyle Features ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مورد Storage هم باید بگم که این مورد مربوط میشه به تجهیزات و امکانات ذخیره سازی در سیستم ( مواردی مثل هارد و پورتهای مختلف IDE,SATA و RAID و ...)
سپاس
اقا واسه من مادربرد خوب که پیدا نکردین
من خودم یدونه معمولی شو پیدا کردم :
Asus : P5N32-E SLI
توی این مدل 3 تا Pci-E هست 2 تاش واسه SLI یکیش چی هست ؟؟؟
فکر کنم دوتاش باس خروجی 16x داره اون یکی که باید وسط باشه یعنی سومی باس خروجیش 8x هستش.یعنی بعضی گرافیک ها باس خروجی 16 دراند بعضی ها 8 . سئوالی بود در خدمتم.البته مدیران سایت و اساتید فن بهتر می تونند راهنمای کنن
اره عزیز همین طور هست ممنوننقل قول:
در بعضی از ماردبرد ها Sata-external هست اینا رو میشه مثله USB وقتی کامپیوتر روشن است وصل کرد ؟؟؟
برق اینا از کجا میاد چون فقط کابل دیتا هست ؟؟؟ :1. (27):
سلام.نقل قول:
یعنی این مادربرد تمام اون مشخصاتی که توی پست اول دادید رو داره ؟!!! ( DDR3 و غیره ) !
سه تا PCI-E هم شاید واسه تکنولوژی آینده انویدیا هست که در اون از سه کارت گرافیک بصورت همزمان استفاده میشه ...
در مورد External Sata یا همون eSATA بهتون پیشنهاد میکنم این PDF رو بخونید :نقل قول:
سپاس
دوست عزیزم External Sata ها هم با USB وصل میشند هم با 1394 .نقل قول:
در مورد سوال شما که برق از کجا میاد باید بگم که پورت USB ضمن تبادل دیتا برق دستگاه را هم تامین میکنه برای مثال این MP3 Player هایی که با USB شارژ می شوند پس چه طوری کار می کنند ؟
در ضمن در مقاله زیر میتونید اختلاف سرعت پورت های مورد استفاده برای این هارد های ساتا ( + هارد های اکسترنال ) را ببینید :
موفق باشید
شهریار:1. (26):
مهراد جان ماله من هم مقاله ی Web فایل PDF شما هست ( من در هنگامی که شما داشتید پست میزدید پست زدم برای همین در صورتی که خواستید پست منو ویرایش کنید ...)نقل قول:
موفق باشید
شهریار:1. (26):