دوست عزیزم Core 2 Quad چهار هسته ای های اینتل هستند و در کل Quad دارند در اسم خود و در ای ام دی هم الان Quad FX-74 و به عبارتی سری Quad FX اما به زودی X4 ها...
قربانت شهریار
کاربر شهرسختافزار
कभी हार
دوست عزیزم Core 2 Quad چهار هسته ای های اینتل هستند و در کل Quad دارند در اسم خود و در ای ام دی هم الان Quad FX-74 و به عبارتی سری Quad FX اما به زودی X4 ها...
قربانت شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
پردازنده های C2E هم دو هسته ای دارند هم چهار هسته ایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 00110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نام چهار هسته ای هاش با QX شروع میشه ، مثل : QX6700 , QX6800
اما مدلهای دو هسته ای با X شروع میشه ، مثل : X6800
و همانطور که شهریار جان گفت ، سری Core 2 Quad هم داریم که همشون 4 هسته ای هستند
سوالی بود در خدمتیم
کاربر شهرسختافزار
من شرمنده هر دوی شما هستم ترکوندین ها منم که شرم و حیا ندارم همینجور دارم مخه شما رو میخورم ...
توی این عکس این قسمت که علامت زدم چیه ؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و این
آخرین ویرایش توسط 00110 در تاریخ 09-05-07 انجام شده است علت: !!!
Administrator
00110 جان این حرفها چیه که میزنی ...
عزیزجان ، این مواردی که نشون دادی مربوط میشن به درگاههای S/pdif که مثلا توی عکس دومی هم ورودی داره هم خروجی ...
توی عکس دوم ، سمت چپ ؛ اون قسمت علامت زده شده مربوط میشه به پاک کردن Cmos ( خودش هم بالاش نوشته) در واقع توی سیستمهای جدید اومدن کار رو راحت کردند و بجای اینکه آدم بیاد در کیس رو باز کنه تا Cmos رو پاک کنه ، میتونه از همون پشت کیس این کارو به راحتی انجام بده ...
سپاس
कभी हार
دوست عزیزم خواهش میکنم ...
در پی تکمیل حرف های مهراد جان :
درگاه S/pdif مخفف Sony/Philips Inter Face هست که اولین بار طراحانش سونی و فیلیپس بودند این درگاه یک رابط صدا ا برای بر قراری ارتباط ما بین دو دستگاه صوتی Stereo هست ( که یکی معمولا کامپیوتر هست ) برای مثال شما میتونید یکی از دستگاه های دی وی دی پلیر سینمای خانگی را به کامپیوتر وصل کنیدو با صدای دالبی دی وی دی را بر روی کامپیوتر ببینید ...
قربانت شهریار
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
کاربر شهرسختافزار
ولی من فکر میکردم S/pdif تو عکس اول ، بالای اونی هست که من علامت زدم اشتباه نمی کنید ؟؟؟
اگه اینطوریه بالایی پس چیه ؟؟؟
spdif گرد هست مثله این ...
-------------------------------------------------------------------
این رو هم در مورد HT به دست اوردم میتونید اینو درستو حسابی معنی کنید به من توضیح بدید ...
کد:Front-Side Bus Replacement The primary use for HyperTransport is to replace the front-side bus, which is currently different for every type of machine. For instance, a Pentium cannot be plugged into a PCI bus. In order to expand the system, the front-side bus must connect through adaptors for the various standard buses, like AGP or PCI. These are typically included in the respective controller functions, namely the northbridge and southbridge. In theory, a similar computer implemented with HyperTransport is faster and more flexible. A single PCI↔HyperTransport adaptor chip will work with any HyperTransport enabled microprocessor and allow the use of PCI cards with these processors. For example, the NVIDIA nForce chipset uses HyperTransport to connect its north and south bridges. Multiprocessor interconnect Another use for HyperTransport is as an interconnect for NUMA multiprocessor computers. AMD uses HyperTransport with a proprietary cache coherency extension as part of their Direct Connect Architecture in their Opteron and Athlon64 line of processors. The HORUS interconnect from Newisys extends this concept to larger clusters.
कभी हार
عزیزم S/PDIF هست از نوع Optical !
در مورد HT هم یک تاپیک زده محمد جان ( MOHGOLD ) بخون بعد اگه نکته خاصی من میگم...
قربانت شهریار
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
بله شهریار جان درست میگه ...
S/PDIF چند نوع داریم که یکیش Optical ( نوری) هست ...
===
فقط شهریار جان اون مخفف D رو فراموش کردی :
S/PDIF = Sony Philips DIGITAL InterFace
سپاس
کاربر شهرسختافزار
ببخشید ها یا من زیاد گیر میدم یا ما عادت داریم همه چیو طوطی واری یاد بگیریم به همین خاطر هیچی یاد نمیگیریم ...
من مطالب این دوستمون رو هم خوندم ولی ایشون هم درست توضیح نداده بودن ...
ببینید من نمیفهمم که این point to point یعنی چی ؟ یعنی ارتباط دو چیپ رو برقرار میکنه ؟؟؟ اگه از چیپ شمالی با سی پی یو باشه که همون FSB سیستم میشه وگرنه fsb مثلا رم میشه حالا این وسط HT کجاست ایا bus ارتباطی مستقلی روی مادربرد هست ؟؟؟ لطفا دقیق و سخت افزاری توضیح بدید ...
درباره این MT هم همین طور ؟؟؟
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks