REV مادربرد را اعلام کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iran2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خدمت بزرگواران؛
مادربوردی دارم گیگابایت مدل GA-945PLM-S2
توی مشخصاتش از سایت رسمی خودش برای ساپورت سی پی یو زده:
LGA775 Intel® Core™ 2 Extreme/ Intel® Core™ 2 Duo processor*
Supports 800/533MHz FSB
حالا من یه سی پی یو جدید براش گرفتم مدل E8400
گذاشتم رو مادروبرد ولی بالا نیومد.
توی مشخصات سی پی یو دیدم زده FSB 1333 MHz
با این حساب چون مادربرد من FSB 800 , 533 هست، نمیتونه سی پی یو رو بالا بیاره درسته؟
سی پی یو Core™ 2 Duo هست و 775 پین. چیزی که مادربورد میگه ساپورت میکنه. ولی رو حساب FSB فک کنم نمیتونه بالا بیارش.
البته سی پی یو فعلی خودش intell D 945 هست که FSB 800 داره و برا همین مادربورد راحت میخونش.
حالا با این اوصاف که نوشتم، مادربرد من با اینکه سی پی یو Core™ 2 Duo رو پشتیبانی میکنه، ولی چون FSB بالاتر از 800 رو ساپورت نمیکنه، نمیتونه سی پی یو هایی مثل 8400 رو بخونه. درسته؟
البته یه سی پی یو E5700 هم اوردم انداختم روش چون FSB 800 هست ، راحت میارش بالا.
با تحقیق توی نت متوجه شدم کلا سی پی یو های بالاتر از E5700 دیگه میرن توی FSB بالای 800 که مادربرد من به همین علت اونها نمیتونه بخونه، با اینکه کور 2 دو هستن.
مادربورد گیگابایت GA-945PLM-S2
سی پی یو E8400
اینم مقایسه E5700 و E8400
|
REV مادربرد را اعلام کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iran2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا جایی که الان یادم میاد rev 1.0 بود.. حالا دقیقترش رو میرم نگاه میکنم. تشکر
الان نگاه کردم . دقیق rev 1.1 هست.
راستی الان یه سی پی یو E7500 روش انداختم بالا اومد. بعید میدونستم بالا بیارش. نمیدونم چرا ..
میشه بگید از بین intell pentum D 945 و E7500 کدومش بهتره.
چون الان E7500 گذاشتم.
مقایسه
بایوس را اپدیت کنید با @biosبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iran2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
e7500 به مراتب بهتره . 945d مثل بخاری میمونه و به مادربرد فشار میاره
الان بایوس از F2 به آخرینش یعنی F6 آپدیت کردم.
در حال حاضر با سی پی یو E7500 دارم کار میکنم. البته قبل آپدیت هم با همین سی پی یو سیستم اومد بالا و مشکلی نداشت.
بنظر شما الان که بایوس اپدیت شده ، آیا سی پی یو E8400 هم میاد بالا روی این سیستم؟ حیف که رفتم با E7500 تعویضش کرد برام.
|
خیر تو لیست این برد نیست .ممکنه بالا هم بیاد ولی از این پردازنده نمیتونه به خوبی استفاده کنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iran2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب الان مادربورد من Supports 800/533MHz FSB هست.
سی پی یو E7500 هم FSB 1066 MHz هست؛
پس چرا مادربورد من که 1066 نداره، این سی پی یو رو آورد بالا؟ رو چه حسابی؟ آورکلاک هم نکردم. یعنی بلد که نیستم هیچ.. فک نکنم قابلیتش هم بوده باشه.
سی پی های باس FSB 800 آخرینش مدل E5700 بود که راحت برا مادروبرد من تا این مدل جواب میدادند.
موندم که الان E7500 چطوری اومده بالا.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks