al pacino (02-05-08)
[quote=Trance;79578] check to be sure you have adequate disk speace. If a driver is identified in
the stop message, disable the driver or check with the manufacturere for
driver updates. Try changing video adapters.
Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable Bios memory
options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove
or disable components, restart your computer, press f8 to select Advanced
Startup options, and then select Safe Mode
اگه بد ترجمش کردم یا اشتباه بود ببخشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول باید فضای هارد درایو c رو چک کنید اگه مشکل فضا نداشتی سیستم رو ریستارت کن و بوسیله زدن کیلد f8 گزینه sofe mode رو انتخاب کرده درایور کارت گرافیک رو پاک کنید و اخرین ورزن رو نصب کن و دوباره سیستم رو ریستارت کن.
احتمالا یا از هارد هست یا درایور کارت گرافیک
al pacino (02-05-08)
ویندوزتو عوض کن ... اگه درست نشد با من برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیلشم اینه که بعضی از بازیا سر خود DLL های ویندوز رو با Dll های خودشون Replace میکنن ... که در اکثر موارد همینی میشه که الان واسه تو شده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
|
|
[quote=Shahryar;79586]بازی قفلی چیزی داشت مثل قفل هایی که باید درایو های نوری را Disable کرد ؟
احتمالا به قول اقا شهریار از اون بازیهای که قفل میذاشتن وباید درایو ها نوری رو غیر فعال کنی تا بازی بیاد بالا نصب کردی؟اگه درایو های نوری غیرفعال شده باشند دوباره با نرم افزار داخل بازی یعنی همون قفله باید درایو های نوری رو فعال کرد.و گرنه دوباره باید ویندوز نصب کنی.
al pacino (02-05-08)
HWBOT Crew
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I<3!(-)@N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان...
راستش سیستم یکی از دوستای منم دقیقا همین مشکلو پیدا کرده با این تفاوت که وقتی هنگ میکنه و همون ایراد حافظه فیزیکیو میده... دیگه بوت نمیشه!!!!!!!!
اصلا سیستم رو نمیاد....
دفعهء پیش من باطری مینو درآوردم cmos رو پاک کردم تمام کابلها و رمو جدا کردمو نصب کردم تا سیستم بوت شد... ولی دیروز بازم همین مشکلو پیدا کرد
این دفعه با کارایی که چند روز پیش کردم بازم بوت نشد... ولی وقتی که تصادفی کارت صدا و فلاپی درایو وصل نبودن بوت شد تا آلانم مشکلی پیش نیومده....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا شما چی فکر می کنین؟؟؟؟ کدومش مشکل داره؟؟؟؟
اصلا مگه امکان داره کارت صدا نذاره سیستم بوت شه؟؟؟؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم مشکل هردوتا دوستمون یکی باشه... شاید سبب خیر شدیم و مشکل I<3!(-)@N جان هم حل شد؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکار سابق انجمن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشهریار جان مرسی از کمکت ولی من دقیقا همین شد بازی رو نصب کردم خراب شد ولی بازی رو کلا درایوی که روش نصب بود رو فرمت کردم و اثری از اون نیست
Safe mode بار اول نیومد ولی بار بعد که امتحان کردم اومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در Safe Mode وقتی دنبال DRIVE ها گشتم هنگ کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Keih@n.G در تاریخ 01-05-08 انجام شده است
al pacino (02-05-08)
همکار سابق انجمن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K A S R A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنه آخه من بازی رو دز XP نصب کردم که کلآ بالا نمیاد
و Vista هم مشکل پیدا کرده
al pacino (02-05-08)
همکار سابق انجمن
[QUOTE=Trance;79587]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخیلی ممنون از کمکت ولی C که ویندوز روش نصب هست
700 و خورده ای جا داره
al pacino (02-05-08)
همکار سابق انجمن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبله تبق لینکی که شهریار جان لطف کردن داند
یکی از DRIVE ها مشکل پیدا کرده
من فکر کنم CD,DVD DRIVE ها باشن
چون اون ها نشون داده نمیشن
منمون از کمکتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
al pacino (02-05-08)
|
|
कभी हार
ویندوز را عوض کن عزیزم ، مشکلت حل میشه به احتمال زیاد ، دو تا حدس دارم که به احتمال قوی هر دو با عوض کردن ویندوز حل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I<3!(-)@N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
همکار سابق انجمن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا UPDATE کردن ویندوز حل نمیشه ؟
اصلا UPDATE ویندوز پیشنهاد میشه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
al pacino (02-05-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks