باید رم و پاور سیستم رو تست کنید . رم رو با برنامه memtest و پاور هم جایگزین کنید . البته هارد هم میتونه باعث مشکل باشد
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید....
امروز یه کیس دست من رسیده که ویندوزش بالا نمیاد.کیسش قدیمیه اما ظاهرا همه چیزش سالمه....
چون بوق بایوس صدای خاصی رو نشون نمیده...
به تنظیمات بایوس میره اما به هیچ وجه ویندوز بالا نمیاد...وقتی هم گزینه استار ویندوز میاد و میزنم باز ریستارت میشه...
اینم یه عکس از داخل کیس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
Rezasam1 (02-12-14), مهدی بهادرفر (02-12-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم 2 تا عکس دیگه که شاید بتونه کمک کنه...
رو هارد سالمه چون تعویض کردم با یه رم و هارد دیگه...
پاور هم کار میکنه...
به نظر من مشکل به تنظیمات بایوس مربوط میشه...
البته باز مطمئن نیست...
کار کردن پاور دلیل بر سالم بودنش نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bia2olom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (02-12-14), مهدی بهادرفر (02-12-14)
دمت گرم حاجی از راهنماییت الان پاور رو هم تست می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
الان توی تصویر CPU فن ندارده . فن CPU رو چک کنید بسته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bia2olom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (02-12-14)
اونا رو بستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان یه پاور دیگه هم تست می کنم روش
راستی قبلا خوب کار میکردا...به تازگی اینطور شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست کنید خبرش رو بدید . البته پیشنهاد میکنم ویندوز رو عوض کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bia2olom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (02-12-14)
آخه سی دی ویندوز بوت نمیشه که...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی تنظیمات بایوس رو روی درایور سی دی میزارم سیستم نمیتونه ویندوز رو بالا بیاره///
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks