البته فعلا به خصوص در 3D Rendering برتری با اینتل هست. ( با توجه به بازار داخل )
Processor : AMD Athlon 64 Dual Core X2 4000
VGA : Geforce GT 8600
Ram : 4 x 1GB
Motherboard : MSI
Hard : maxtor sata 160 gb
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
البته فعلا به خصوص در 3D Rendering برتری با اینتل هست. ( با توجه به بازار داخل )
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
برند كارت گرافيكت چيه؟اين سيستم الآن چند قيمته؟كرايسيس را جواب ميده؟واسهي يكي از پسر داييم ميخواهم.
کاربر شهرسختافزار
مونده به سلیقه وبودجه.من خودم به شخصه دوستار AMD هستم .
ولی یک HIGH END واقعی متعلق به اینتله.البته من بیشتر با چیپهای NVIDIA , کارتهای HIGH END این شرکت قبول دارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رده بعدی اگه نتونم چنین کاری رو بکنم .بدون تردید فنوم به علاوه باز چیپ NVIDIA و کارت NVIDIA.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون هیچ وقت با اینکه چیپ های اینتل کارایی خوبی دارن نمی خوام کارت ATI رو با اینتل کنار هم ببینم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس موند یک انتخاب دیگه که اون هم پلتفورم اسپایدر : فنوم بعلاوه چیپست اخر AMD 790FX و کارتهای دو هسته ای AMD ATI با کراس فایر X .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز انتخاب بین این ها اول بودجه وبعد علاقه برندی.سوم کارایی چون اونو بیشتر بودجه تعیین میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
Mehdi_Full (25-04-08)
|
|
در اومد 500 تومن واسه من کرایسیس رو High جواب میده ولی Very High دیگه نمیتونی بازی کنی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CoD4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
کاربر شهرسختافزار
میلاد جان مطمئنی برادر؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
کاربر شهرسختافزار
بهتره یک مقایسه ای بین 4 هسته ای های هر 2 برند بکنیم.
لازم به ذکر ه که هر دو در بازار ایران قیمتی در حدود 260 هزار تومان دارن.
Intel Core 2 Quad Q6600
Brand Intel Processors Type Desktop Series Core 2 Quad Model BX80562Q6600 CPU Socket Type CPU Socket Type LGA 775 Tech Spec Core Kentsfield Multi-Core Quad-Core Name Core 2 Quad Q6600 Operating Frequency 2.4GHz FSB 1066MHz L1 Cache 64KB+64KB L2 Cache 2 x 4MB Manufacturing Tech 65 nm 64 bit Support Yes Hyper-Threading Support No Virtualization Technology Support Yes Multimedia Instruction MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSE4, EM64T Voltage 1.100V-1.372V Cooling Device Heatsink and Fan included
AM2+ Phenom 9600
Brand AMD Processors Type Desktop Series Phenom 9000 Series Model HD9600WCGDBOX CPU Socket Type CPU Socket Type Socket AM2+ Tech Spec Core Agena Multi-Core Quad-Core Name Phenom 9600 Operating Frequency 2.3GHz HT 3600MHz L1 Cache 4 x 128KB L2 Cache 4 x 512KB L3 Cache 2MB Manufacturing Tech 65 nm 64 bit Support Yes Hyper-Transport Support Yes Virtualization Technology Support Yes Multimedia Instruction MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSE4a,3DNOW! Professional Voltage 1.10/1.15/1.20/1.25V Thermal Power 95W Cooling Device Heatsink and Fan included
آخرین ویرایش توسط Strategist در تاریخ 27-04-08 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Strategist برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا آخر کودوم بهتره؟؟؟؟
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
راستش تا حالا ندیدم دو محصول رو با Specification ای که توی هر سایتی پیدا میشه مقایسه کنند!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bamy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
خب معلومه Q6600 بهتره
System in forum.sakhtafzar
PCminister (02-05-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks