به خود سایت ایسوس هم مراجعه کردم اما چیزی دستگیرم نشد
مدل مادربرد ایسوس P5PL2-E i هستش و میخوام اگه بشه پردازنده اینتل 8400 روش نصب کنم
راستی چهار هسته ای ساپورت نمیکنه؟
به خود سایت ایسوس هم مراجعه کردم اما چیزی دستگیرم نشد
مدل مادربرد ایسوس P5PL2-E i هستش و میخوام اگه بشه پردازنده اینتل 8400 روش نصب کنم
راستی چهار هسته ای ساپورت نمیکنه؟
|
سلام دوست عزيز توي سايت اسوس توي قسمت support گزينه cpu support تمامي cpu هايي كه مادربورد ساپورت ميكنه رو نمايش ميدهد . cpu e8400 رو مادربورد شما ساپورت نميكند . cpu هاي چهار هسته هم ساپورت نميكند دوست عزيزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
AMD>INTEL (05-02-15), M3RS4D 50062 (05-02-15)
این مادربرد حداکثر پنتیوم d رو پشتیبانی میکند و قادر به پشتیبانی از سری core 2 duo و کواد نیست .
Motherboards - P5PL2-E - ASUS
alksdj (05-02-15)
تو همون لینکی که شما گذاشتید نوشته که ساپورت میکنه
Support Intel@ next generation 65nm(both Single & Dual Core) CPU
LGA775 socket for Intel® Core™2 Duo/Pentium D/Pentium 4/Celeron
M3RS4D 50062 (05-02-15), tanshat (06-02-15)
لطفا ببين اين برد ASUS P5VDC-MX بدون اوركلاك با آخرين آپديت بايوس تا چه cpu ساپورت ميكنه
همين الان دارم با همين سيستم اين متن را مينويسم خيلي هنگه ميخوام فوري ارتقاش بدم
فقط اگه بدونم قويترين cpu كه ميتونه ساپورت كنه چيه
|
ریوژن مادربرد شما v1.0 هست یا v2.0 ؟
Motherboards - P5VDC-MX - ASUS
alksdj (06-02-15)
تو سايت نوشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core™2 processor
منظور از PCB R2.0 چيه؟
بله ریوژن 2 از CORE2 DUO پشتیبانی میکند . ولی کلا نباید به بازدهی روی این برد دل بست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (07-02-15), M3RS4D 50062 (07-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks