خبات کریمی (05-07-16)
سلام من یک کولر نوتوس 100 گرین دارم که از همون اول یدونه از اون پایه هاش که وارد شکاف مادربرد میشه روش نبود اون پین بلند مشکیه رو دارم اما پایه ای نیست که اون پین واردش بشه برا همین با سه پایه نصبش کردم و هیچ مشکلی هم نداشت و به خوبی نصب شد فقط قسمت اون پایه خالی اون تیکه پایه یکم فاصله داره از مادربرد ولی خود سطح کولر کامل چسبیده به سی پی یو حالا میخوام ببینم با توجه به اینکه میگن اسکای لیک PCB نازک شده و سوکت پردازنده و سی پی یو کج میشه و اینا نگران شدم که این نبود ی پایه دردسر ایجاد کنه؟ ممنون میشم کمک کنید
ضمنا پایه هاشون رو نیست از جایی بخریم؟ حتما باید ی کولر دیگه خرید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خبات کریمی (05-07-16)
|
سلام دوست گرامی
قاعدتاً باید فروشگاه پس می گرفت و شما هم نصب نمی کردین. بهتره به بازار مراجعه کنید شاید پایه سازگار با اون پیدا پشه
مشکلی از نظر آسیب ایجاد نمیکنه اما میتونه باعث کج شدن کولر و ایجاد اختلال در دفع حرارت بشه.
در هر حال به صورت دو پایه و نه سه پایه استفاده کنید بهتره ( فقط پایه های مقابل هم رو محکم کنید.)
خیلی ممنون از توجهتون بزرگواربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما کولر الان کاملا رو سی پی یو چسبیده و خیلی محکم هست و با دست هم نمیشه تکونش داد که بگیم کولر از سطح سی پی یو فاصله گرفته نه کاملا چسبیده هست رو سی پی یو در مورد بازار که من شهرستان هستم اینجا کولر سی پی یو هم پیدا نمیشه چه برسه به پایش ظاهرا هیچ فروشگاه اینترنتی هم همچین چیزی نمیفروشه پایش با پایه برخی مدلای دیپ کول ی نوع هستن مثل gammax200T
با شرکت گرین تماس بگیر . فکر کنم پایه ها را داشته باشند . چون از اول هم نبوده باکمی پیگیری میتونی تهیه کنی ازشون . به دلیل شکل نصب کولرهای tower باید 4 پین محکم متصل بشند .
mamad22.2 (05-07-16)
من شهرستان هستم و اینجا شرکت گرینو اینا نیست کولر هم که تو پلاستیک پلمپ هست پس مشکل از خود گرین هست نه فروشنده حاظرن بفرستن واسم؟؟ یا میگن بیا بگیر خودتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک تماسی باهاشون بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad22.2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mamad22.2 (05-07-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks