رمت خیلی که . روی چیپ دست بزن ببین حرارتش به چه شکله .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رمت خیلی که . روی چیپ دست بزن ببین حرارتش به چه شکله .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (03-07-16)
|
یه رم 4 گیگ فردا میرم میخرم تا با رم 2 گیگی که دارم بشه 6 گیگ..فقط یه جا خوندم یادم نیس کجا ولی نوشته بود شیش گیگم که رم بندازی رو کامپیوتر بازم همون 4 گیگ رو نشون میده..یعنی اگه رمت 6 گیگ باشه در حد رم 4 گیگ عمل میکنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و این که میخواد کیسو هم ببرم واسه خرید رم تا ببینم اون رمی که میخواد بده بهم به سیستم و رمی که خودم داره میخوره و سازگاره و یا همون رمو جدا کنم ببرم نشون بدم کافیه؟رم ddr3 1600 قیمت گرفتم گفت اخرش 65 بهت میدم؟خوبه
ویندوز 64 بیت نصب کرده باشی محدودیت 4 گیگی نداری . به راحتی 6 گیگ رم را شناسایی و استفاده میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم رو ببری کافیه . همین حدود هست قیمتش . فقط رم با گارانتی معتبر بگیر .
SajjadKhati (06-07-16)
چون لپ تاب ندارم و از کامپیوتر استفاده میکنم ویندوز 32 بیت نصب میکنم...یعنی الان اگه 4 گیگو بگیرم با 2 گیگ خودم میشه 6 گیگ یعنی چون ویندوز 32 بیته محدودیت4 گیگ داره؟؟حالا یکی میگفت میزنه 4 گیگ ولی همون عملکرد 6 گیگو داره!یعین الان من 4 بگیرم که بشه شیش یعنی دو گیگشو الکی گرفتم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محدودیت رم 32 بیت هست . فقط میتونه از 4 گیگ بهره بگیره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید ولی من اخر متوجه نشدم الان 6 گیگ بندازم رو 32 بیتی یعنی دو گیگشو انگار الکی انداختم بهش و خریدم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پس اون یکی که میگفت اگه 6 گیگ بندازی 4 گیگ نشون میده رو سیستم ولی در حد همون 6 گیگ عمل میکنه چی بوده؟
|
واضح گفتم در پست قبل نمیدونم چرا متوجه نمیشید . بیشتر از 4 گیگ در سیستم عامل 32 بیتی قابل بهره برداری نیست . باید 64 بیت استفاده کنید . از 2 گیگ باقی مونده به هیچ عنوان نمیتونه استفاده نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks