DOOM999 (15-08-18), soorena020 (01-07-18)
فایل بایوس سایت باید ادیت بشه یا از یک مادربرد سالم بایوسش کپی گرفته بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soorena020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (15-08-18), soorena020 (01-07-18)
سلام دوستان مشکلم از موقعی شروع شد که خواستم ویندوز یو ای اف ای نصب کنم وارد بویس شدم گزینه لارجری را تغییر دادام ونصب را شروع کردم سسیستم ریست که شد ادامه نصب نرفت بویس را ابدیت کردم وارد ستاپ که شدم دیدم دیکه گزینه لارجری قبلی وجود نداره وبجاش فورس نوشته شده با چند نرم افزار مجدد بویس ابدیت کردم مثل اول نشدوخواستم بویس قدیمی داخل سی دی مادربورد را نصب کنم چون تاریخ قدیمی تر بود اجازه نصب نداد حالا تا وارد بویس میشم وبوت را روی هر گزینه میزارم این پیام را میده لطفا کمکم کنید ممنون میشم پیام سیستم:chssise intruded... fatal error... system Haltedدرضمن مادربورد ایسوس مدل p5e
آخرین ویرایش توسط yure در تاریخ 15-08-18 انجام شده است
|
یک تاپیک جدید بزنید با مشخصات دقیق مادربرد و قطعاتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yure برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks