سلام
ولتاژ 12 ولت رو پاور چه ولتاژی به سیستم میده؟
پردازنده دماش چنده؟ همچنین گرافیک
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
مشکلی که دارم اینه که حین کار و روشن بودن پی سی، خود به خود خاموش میشه و روشن هم نمیشه
برای مثال وسط گوش دادن به موزیک خاموش میشه
وسط وب گردی...
وقتی اصلا کار خاصی هم باهاش نمیکردم یه دفعه خاموش شده
یا یه روز خاموش میشه یه روز نمیشه و خلاصه هیچ الگوریتم خاصی برای خاموشی وجود نداره ...
فکر کردم ممکنه از پاور باشه که تعویضش کردم اما بازم مشکل برقرار بود
خمیر خنک کننده برای پردازنده هم استفاده کردم اما بازم خاموش شد.
|
سلام
ولتاژ 12 ولت رو پاور چه ولتاژی به سیستم میده؟
پردازنده دماش چنده؟ همچنین گرافیک
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Al!R3ZA (14-02-16)
مشکل از گرافیک یا حتی چیپ مادربرد هم میتونه باشه . این موارد رو تست کنید . یک شات با hwmonitor pro قرار بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Al!R3ZA (14-02-16)
یکبار هم بایوس رو ریست کنین
Al!R3ZA (14-02-16)
این شات دوستان
http://s7.picofile.com/file/82388530..._14_061528.png
http://s6.picofile.com/file/82388531..._14_061546.png
بایوس رو هنوز ریست نزدم فقط تعویض پاور رو انجام دادم و مطمئن شدم از پاور نیست چون پاور خودش نو بود و یه کارکرده سالم هم انداختم بازم خاموش شدش
که خنک کننده هم زدم دوباره خاموش شد همین الان هم که داشتم این متن رو مینوشتم یبار خاموش شده
دمای چیپست مادربرد رو چک کنید .اگر خیلی داغ بود . هر دو چیپ باید خمیر اونها هم عوض بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Al!R3ZA (14-02-16)
|
نرم افزاری باید چک بشه یا سخت افزاری؟
میشه بگید از کجا؟
ببخشید دوستان یه سوال
اون شاخه 12v که حداکثر رو 12 v مونده تا چه قدر ضرفیت داره بالاتر بره
دوست عزیز سعی کنید . تو تاپیک دیگر دوستان سوالتون رو مطرح نکنید . حدود 5% تلورانس ولتاژها نباید بیشتر باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid3369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks