Musketeer™ Pro (26-09-08), Rohham (27-09-08)
کاربر شهرسختافزار
وقتی CPU را میخرید یک مقدار به زیر فنش زده که برای شما باید کافی باشه لازم نیست هزینه کنید
Rohham (27-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
عزیز ایشون سی پی یو رو بعد از سه سال باز کردن و میخوان دوباره ببندن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر منظورشون این هم بوده باشه که اون هم حتما خمیر دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (26-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
اره احتمالان یه لواش از سیلیکون در میاری
New Season
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه آقا باز کردن و بستن رو که روزی یه بار محض یاد گیری باز می کنم میبندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید می خواستم ببینم این قطعات جدیدی که می گیرم رو خودم می تونم سوار کنم و این قضیه خمیر رو بفهمم که خداروکشر ظاهراً حلههههههههه....
مرسی ازتون بابات کمکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آره اما لواشش خیلی مونده بود دیگه خورد می شد هر چی دست می زدی اماآثاری از چسبندگی درش به چشم می خورد....فکر کنم فنم مشکلم پیدا کرده بوده این آخریا که دمای سیستم رو هم می بره بالا....دمای کارت گرافیکم می رسه به 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سی پی یو هم هنگ می کنه....خدا کنه این دو 3 روزه هم تا دوشنبه کارت گرافیکم نسوزه تا قطعه ی تازه بهش تزریق کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks