ViViD (02-11-08)
ViViD (02-11-08)
عضو VIP شهرسختافزار
یادم نیست دقیق اون مقاله در مورد ولتاژ مدار پردازنده رو اما این چوکهای فریتی که داره از مدلی بود که گفتند نسبت به فازهای دیگه بدتر هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(همش شد یادم نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
Going To Change New HardWare Soon
|
|
اگه واقعا دنبال برد حرفه ای برای اورکلاک هستی دنبال همون DFI LP DK P45-T2RS Plus باش؛ ارزش صبر کردن رو داره.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
ViViD (02-11-08)
عضو VIP شهرسختافزار
میشه واضع تر توضیح بدی !!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و به اینجا هم یه سری بزن که در بین چه مادربورد های رتبه چندم رو داره در کل
http://www.driverheaven.net/reviews....=611&pageid=27
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 02-11-08 انجام شده است
New Season
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز من قصد جسارت نداشتم قبول دارم که مادربرد بسیار خوبی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این تاپیک که به بررسی مدار تنظیم ولتاژ در مادربرد مقاله ای از شهر سخت افزار بود من خوندم که :
نقل قول:
چنانکه اشاره شد ، می توان دو گونه چوک در تنظیم کننده های ولتاژ پیدا کرد : چوک از جنس آهن و یا فریت . چوک ها فریت ، ویژگی های بهتری دارند : اتلاف توان کمتردر مقایسه با چوک های آهنی ( 25% کمتر ، بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی گیگابایت ) ، تداخل مغناطسی کمتر ، و مقاومت بیشتر در برابر زنگ زدگی .تشخیص این چوک ها ساده است : چوک های آهنی معمولا روباز هستند و می توانید درون آن سیمی ضخیم از جنس مس را ببینید ، درحالی که چوک های فریت سربسته هستند و معمولا علامتی که با “R” شروع می شود را بر روی خود دارندکه در این لینک قرار دارد:
http://www.shahrsakhtafzar.com/mainb...it/Page-3.html
از اینجا بود که گفتم چوکهای فریت بهتر از این آهنی هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اشتباه میکنم خوشحال میشم راهنماییم کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks