درود.
مدل مادربردتون چیه؟
تنظیمات بایوس را به شکل پیشفرض Optimized قرار بدید و ذخیره کنید و خارج بشید.
باطری بک آپ مادربرد را تعویض کردید،ببینید درست میشه یا خیر.؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام.مادربورد من بایو استار هست.بعضی وقتا وقتی سیستم رو روشن میکنم موقع بوت شدن مادربورد و قبل از بوق زدن ارور میده و میگه برای ادامه دکمه f2 رو بزن که هرچی میزنم جلو نمیره و مجبورم دکمه del رو بزنم و وارد بایوس بشم واونجا exit کنم تا سیستم بالا بیاد و بعد تاریخ به سال 2009 برمیرده.دوستان راهنمایی بفرمائید ممنون میشم
|
|
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسختون.مدلش biostar p31b-a7 هست.نه باطری رو عوض نکردم.از کدوم قسمت بایوس باید تنظیمات رو Optimized کنم؟با آپدیت بایوس مشکل حل میشه؟راستی یه نکته رو یادم رفت بگم.وقتی سیستم به برق هست و سیستم رو خاموش و روشن میکنم مشکلی نیست ولی وقتی از برق جداش میکنم و دوباره وصل و روشن میکنم این اتفاق میوفتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ali.67 در تاریخ 14-12-12 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
باطری رو عوض کن همه چی حلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali.67 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
عزیز این ارور رو موقع بوت شدن میده cmos setting wrong
cmos date/timenot set
و وقتی وارد بایوس و بخش perferenceمیشم این پیغام میاد please clear cmos if system no display
باطری رو هم عوض کردم ولی بازم ارور پابرجاست
آخرین ویرایش توسط ali.67 در تاریخ 15-12-12 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
تنظیمات مین رو برکردون حالت پیش فرض بعد ببین باز ارور میده
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنماییتون مشکل با تنظیم تاریخ حل شد.فقط سووال من اینه که وقتی به بایوس میرم هنوز پیغام warning:please clear cmos if system no display توی قسمت perference هست.میخواستم ببینم مشکلی برای مین ایجاد نمیکنه؟
کاربر شهرسختافزار
شما با عوض کردن باطری مادربورد مشکلتون حل میشه
نکته اینکه مارک باطری NEWSUN باشه عملکرد بهتری داره
kingsped (22-06-13)
کاربر شهرسختافزار
عزیز دل مشکل حل شده و سیستم راحت بالا میاد و مارک باطری هم maxell هست،سوال من اینه که الان وقتی به طور دستی وارد بایوس میشم هنوز پیغام warning:please clear cmos if system no display توی قسمت perference هست.میخواستم ببینم مشکلی برای مین ایجاد نمیکنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks