درجه حرارت پردازنده را با برنامه hwmonitor شات بگیرید تا چک کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط doctoramirrezaha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام.
بورد هارد قبلیم سوخت و هارد دست دوم با حجم 80 پیدا کردم ولی حالا وقتی میخواستم سیستمو روشن کنم ارور میده که دمای سی پی یو خیلی بالاس و برای ادامه F1 رو بزن.
از طرفی وقتی هم که تازه سیستمو روشن کردم و راحت بالا میاد اما سرعت انجام بازی ها خیلی خیلی ضعیفه با وجود رم 4 و گرافیک 1 تازه اون هم بازی minecraft.
ممنون میشم بگید مشکل از کجاس چون تا حالا دمای سی پی یو با چند ساعت کار بالا نرفته بود حتی اولش که هارد جدید رو وصل کردم و سیستمو روشن کردم ارور دمای بالا داد.
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
|
درجه حرارت پردازنده را با برنامه hwmonitor شات بگیرید تا چک کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط doctoramirrezaha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
doctoramirrezaha (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15), SOHR@B (24-08-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
doctoramirrezaha (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15)
یعنی مربوط به اجرای بازی و فعالیت سنگین نیست؟
دما بالاست ربطی به چیزی نداره . باید تا cpu خراب نشده یک فکری کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط doctoramirrezaha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
doctoramirrezaha (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15)
|
معذرت میخوام اما فکر میکنید خمیر سیلیکون کافی باشه یا باید فن و هدسینک هم عوض بشه. آخرین بار که تست کردم دمای پردازنده اگه اشتباه نکرده باشم 94 درجه بود. فکر کنم باید بیخیال این سی پی یو بشم.
فن درست جا نخورده یا یکی از پینهاش شکسته که چنین دمایی دارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط doctoramirrezaha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (25-08-15)
نه چکش کردم کلا مین بورد رو باز کردم و فن رو دوباره جا زدم ولی تا اون جایی که من میدونم این دما حداقل 40 درجه بالای حداکثرش هستش
شما خازنهای اطراف سوکت cpu هم بررسی کنید . پردازندتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط doctoramirrezaha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (25-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks