یاطری بایوس رو عوض کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط atefe76 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ﺳﻼﻡ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ ﻣﻦ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺘﻪ ﻛﻪ ﺳﻴﺴﺘﻤﻢ ﺭﻭ ﺭﻭﺷﻦ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺑﺎ ﭘﻴﻐﺎﻡ
american megatrends
ﻣﻮﺍﺟﻪ ﻣﻴﺸﻢ ﻭ ﺑﺎﻳﺪ ﺭﻳﺴﺘﺎﺭﺕ ﻛﻨﻢ ﻳﺎ f2 ﺭﻭ ﺑﺰﻧﻢ ﺗﺎ ﻭﺍﺭﺩ ﺳﻴﺴﺘﻢ
ﺑﺸﻢ
ﺭﻭﻱ ﺳﻴﺴﺘﻤﻢ ﻫﻢ ﻛﺎﺳﭙﺮ 2015 ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻭﻳﻨﺪﻭﺯﻡ ﺭﻭ ﻋﻮﺽ ﻛﺮﺩﻡ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻫﻤﻮﻥ ﭘﻴﻐﺎﻡ
ﻣﻴﺎﺩ
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﻭﻳﺮﻭﺳﻴﻪ؟ ﭼﻲ ﻛﺎﺭ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻜﻨﻢ ؟ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻴﻢ ﻛﻨﻴﺪ
|
یاطری بایوس رو عوض کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط atefe76 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه قدر هزینه داره من زیاد آشنا به قطعات کامپیوتر نیستم
باطری مادربرد قیمتی ندارد . حدود 2 تومن هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط atefe76 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل باطری cr2032 battery
اکثر فروشگاه های قطعات کامپیوتری دارند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تعویض باطری مشکلم بر طرف میشه .
اگه خودم باطری رو تعویض کنم مشکلی پیش نمیاد؟
اگر بلد باشید مشکلی پیش نمیاد . باید با احتیاط باطری رو تعویض کنید . جهت مثبت منفیش هم دقت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط atefe76 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mmce (26-04-15)
|
ممنونم از پاسخ دهی خوب و سریعتون یعنی این مشکل ربطی به ویروسی بودن سیستم نداره و با تعویض باطری برطرف میشه؟
ویروس خیر . ولی متن پیامی که میده رو بنویسید راحت تر میشه نظر داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط atefe76 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آگر این مشکل رو برطرف نکنم به سیستم و اطلاعاتش آسیبی میرسه؟
میشه راهنمایی کنید چه جوری باطری بایوس رو تعویض کنم ؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 30-04-15 انجام شده است
راهنمایی نمیخواد . باطری یک ضامن دارد باید کمی فشار بدید باطری جدا میشه . باطری جدید رو جا بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط atefe76 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks