ممنون دوستان. شما که اینارو می دونین چرا ازتون صدایی در نمی یاد؟ من مگه گفتم ایشون چیزی بلد نیستن. چرا نظرات و تاپیک های قبلی رو نمی خونین؟ من که خودم از ایشون خیلی چیز ها یاد گرفتم. نه گرون نه ارزون میشه میان رده. من پردازنده میان رده می خواستم.
در ضمن من قبل از حرف شما دو نفر قصد داشتم این پاور رو عوض کنم و همون 500 وات رو بگیرم. فردا می خوام برم برای تعویضش.................
در ضمن من حالم زیاد رو به راه نیست ...........
وگرنه خیلی خودم رو کنترل میکنم........
ممنون که بر سر آدم آوار میشین اما خوبه یه نگاهی به قبلی ها هم بندازین.............
بازم ممنون که از آقا امید حمایت میکنین (اون با دانش و اطلاعاتش لایق محبت همه کاربران هست) اما زود قضاوت کردین.............................
شما دیگه داری خیلی شلوغش می کنی. من تو خریدام زیاد ضرر دادم نمیشه به من حق داد که به دیگران بی اعتماد شم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما که میگی ما بد، ما نامرد ، همه چی چرا یه کمکی نمی کنی تا همه چی فیصله پیدا کنه؟ من که خودم به ایشون علاقه مند هستم. گفتم حال و احوالم خوب نبود. شما که داری همه چیو بدتر می کنی عزیز. من که نگفتم حرف شما ، آقا رضا ی عزیز و آقا امید گل رو قبول ندارم. بعضی اوقات آدم حالش خوب نیست همون لحظه یه نظر میده. نتیجش هم یه فاجعه میشه. اگه به سواد که من سوادم از شما هم پایینتره!!!!!!!!!
من هنوز نمی دونم چه مادر بوردی به چه سی پی یو می خوره...................
اینقدر منو اذیت نکن رفیق..................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks