Aaron Swartz (09-07-16), DOOM999 (09-07-16), Nima061 (09-07-16)
عرض کنم خدمتت که این موارد همش به خاطر خود کاربران هست . خیلی کم پیش میاد که کاربری قطعه ای که من پیشنهاد دادم را عوض کنه .این که وقت میگذارم و راهنمایی میکنم بعد مشاوره گیرنده یک قطعه دیگه میخره . یعنی در اصل برای صحبت های من ارزش قائل نیست و توهین مستقیم به منه . یعنی صحبت های مغازه دار را که سود مالی میبره بیشتر از من که صادقانه راهنمای میکنم قبول داره .باز هم اگر تمایل داشتید بودجتون رو بنویسید تا ببینم چی میشه پیشنهاد داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (09-07-16), DOOM999 (09-07-16), Nima061 (09-07-16)
شما الآن می فرمایین چی کار کنم؟ پاور های کولر مستر برای من گرون هستن. شما چهار برند رو فرمودین. وقتی فقط کولر مستر بهترینه چرا 4 تا رو گفتین. اون پاور 500 193 هزار تومن بود. الآن بخوام بخرم فروشنده میاد میکشه روش و دویست و خورده ای می فروشه. من حتماً باید این پاورم رو ردش کنم حتی برای قسمتی از پول.
این gtx 760 هم ما دیدیم یکی 4gb رو داشت و با core i5 فول اچدی الترا بازی می کرد. دیگه چی بگیم. از زمین و زمان باید سرکوفت بخوریم..............
یه سوالی فروشنده ای که به شما اسمبل کردن قطعات رو یاد بده داشتین؟ ایشون اینکارو کردن و آقای خبات کریمی هم فرموده بودن که ایشون در لیون کامپیوتر کاربر شناخته شده ای هستند...........
دیگه اگه سر کوفتی، سرزنشی دارین راحت باشین بگین به من بر نمی خوره...................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط TechRadar در تاریخ 09-07-16 انجام شده است
|
دوست عزیز نمیدونم شما چرا اصرار دارید که یک موضوعی رو کش بدید ؟ در حال حاضر برای گیم یه سی پی یو قوی شبیه FX-8350 به زور به اندازه یه core-i5 کارایی داره !! سی پی یو فعلی شما به اندازه یه Core-i3 (نسل چهار و شش اینتل) کارایی نداره. حالا شما هم هی بودجه ت رو نگو و فقط بگو یه چیز نه ارزون و نه گرون !! یکی هست براش سه تومن نه ارزون حساب میشه نه گرون یکی هم هست 300 تومن برای نه ارزون حساب میشه و نه گرون. بنده و دیگر دوستان هم روانشناسی بلد نیستیم که بودجه تون رو حدس بزنیم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا اون پاوری که خریدید 1000 وات توان مفید داره و همه ما نمیفهمیم (بلا نسبت دوستان) ولی مغازه دار میفهمه !!
...
قدر زر (AMD>INTEL) زرگر شناسد قد گوهر گوهری . امید خان به من شمش طلا نمیده بخوام ازش دفاع کنم ولی بهم برمیخوره تو مملکتی که بعضی کاسبا پول مفت از مشتری میگیرن بعد جنسای باد کردشونو میفروشن یه نفر لوتی پیدا شده و بی چشم داشت داره کمک میکنه و اونو میرنجونن.رفیق اینو بدون اگه امید خان الان یه جایی مثل کشورهای پیشرفته بود حقوقش سر به فلک میکشید.من خودم به شخصه وقتی ازش مشاوره میگیرم پیش خودم احساس میکنم نوعی سو استفادست .نمیدونم چجور از خجالتش در بیام .هیچ وقتم حوصلش از کاربر سر نمیره و پاکار و مشتیه .و تا تهش با سوال کنندست .من اگه علم اونو داشتم عمرا به کسی مشاوره نمیدادم میرفتم کاسبی خودمو میکردم .هم مغز متفکر کامپیوتره و هم آپدیت من خودم ازش مشاوره میگیرم با همون یه مشاوره 4 تا سیستم جمع میکنم. منتظر توهینات هستم رفیق.اگه با یه آدمی مثل من که سوادم کمتر اینطور صحبت کنی انصافا دلم نمیسوزه
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 10-07-16 انجام شده است
Aaron Swartz (09-07-16), AMD>INTEL (09-07-16)
ممنون دوستان. شما که اینارو می دونین چرا ازتون صدایی در نمی یاد؟ من مگه گفتم ایشون چیزی بلد نیستن. چرا نظرات و تاپیک های قبلی رو نمی خونین؟ من که خودم از ایشون خیلی چیز ها یاد گرفتم. نه گرون نه ارزون میشه میان رده. من پردازنده میان رده می خواستم.
در ضمن من قبل از حرف شما دو نفر قصد داشتم این پاور رو عوض کنم و همون 500 وات رو بگیرم. فردا می خوام برم برای تعویضش.................
در ضمن من حالم زیاد رو به راه نیست ...........
وگرنه خیلی خودم رو کنترل میکنم........
ممنون که بر سر آدم آوار میشین اما خوبه یه نگاهی به قبلی ها هم بندازین.............
بازم ممنون که از آقا امید حمایت میکنین (اون با دانش و اطلاعاتش لایق محبت همه کاربران هست) اما زود قضاوت کردین.............................
شما دیگه داری خیلی شلوغش می کنی. من تو خریدام زیاد ضرر دادم نمیشه به من حق داد که به دیگران بی اعتماد شم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما که میگی ما بد، ما نامرد ، همه چی چرا یه کمکی نمی کنی تا همه چی فیصله پیدا کنه؟ من که خودم به ایشون علاقه مند هستم. گفتم حال و احوالم خوب نبود. شما که داری همه چیو بدتر می کنی عزیز. من که نگفتم حرف شما ، آقا رضا ی عزیز و آقا امید گل رو قبول ندارم. بعضی اوقات آدم حالش خوب نیست همون لحظه یه نظر میده. نتیجش هم یه فاجعه میشه. اگه به سواد که من سوادم از شما هم پایینتره!!!!!!!!!
من هنوز نمی دونم چه مادر بوردی به چه سی پی یو می خوره...................
اینقدر منو اذیت نکن رفیق..................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 09-07-16 انجام شده است
این عکس گویای همه چیز هست با مشخصات سیستم شما تو بازی واچ داگز تو حالت الترا فقط پردازنتدتون گلوگاهه ولی درحالت ترمال سیستمت باید بدون مشکل کارکنه مگر اینکه مشکل خاصی وجود داشته باشه
این پردازنده ها مشکلتو حل میکنه FX-4320 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FX-4350 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FX-6100 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FX-6120 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FX-6200 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FX-6300 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FX-6350 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 09-07-16 انجام شده است
آقا ممنون. ببخشید اذیتتون کردیم. راضی باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا امید ، آقا رضا و بولدوزر جان ممنون از همه.
راضی باشین. منظوری نداشتم................
امید است دوستتان را ببخشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (09-07-16)
این عکس گویای همه چیز هست با مشخصات سیستم شما و بازی واچ داگز فقط پردازنتدتون گلوگاهه
این پردازنده ها مشکلتو حل میکنه FX-4320 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FX-4350 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FX-6100 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FX-6120 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FX-6200 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FX-6300 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FX-6350 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالت الترا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالت پیشنهادی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (09-07-16)
|
دوستان چه سی پی یو از اینتل ببندم که برای بازی های روز خوب باشه. نظرم رو i3 6100 skylake هستش. اگه i5 ارزون هم هست بفرمایین.
ارزون ترین i5 اسکای لایک Core i5-6400 قیمت 590,000 تومن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks