Shahryar (29-04-13)
کاربر شهرسختافزار
گفتم که دقیق بگوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dirtyworld_200095 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fx5200 هست؟ بردش چه رنگی هست فن داره یا نه؟
Shahryar (29-04-13)
کاربر شهرسختافزار
بله ؛ fx5200 ؛ فن داره
|
|
کاربر شهرسختافزار
کریستال رو تست کنید و در صورت سالم بودن چیپ رو هیت 200 درجه نرم بگیرید
Shahryar (01-05-13)
کاربر شهرسختافزار
چطور کریستالو چک کنم؟ , و بعدش منظورتون اینه gpu رو با هیتر از روی برد باز کنم؟
کاربر شهرسختافزار
بهترین راه تست با اسیلوسک.پ هست یا اینکه دستگاه تست کریستال تهیه کنی که اینها همه هزینه بر هستن تعویض کنی بهتره کریستال رو دست بزن اگر داغ نبود تعویض کن کریستال هرچی بیشتر داغ بشه بهتر کار میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dirtyworld_200095 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله چیپ رو هیتر نرم بگیر
کاربر شهرسختافزار
اگر gpu رو باز کردم اتصالی برطرف شد ؛ چکارکنم؟ باید یک gpu دیگه پیدا کنم؟
کاربر شهرسختافزار
شما چرا به جواب من توجه نمی کنید باز کردن gpu کار شما نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dirtyworld_200095 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خودتون گفتید چیپ رو هیتر نرم بگیر!
|
|
کاربر شهرسختافزار
فقط در حد گرم شدن کافیه نیازی به خارج کردن چیپ نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dirtyworld_200095 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (09-05-13)
کاربر شهرسختافزار
درسته ، آیا در صورت وجود اتصالی این کار باعث برطرف شدن اتصالی بین پایه ها میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از راهنماییاتون ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks