باید تست کنند خیلی سخت میشه قبل از نصب اظهار نظر کرد .
سلام یکی از دوستان که سیستمی نسبتا قدیمی داره اصرار به نصب ویندوز 10 داره مشخصاتش اینه :
MB:ASUS P5GD2-X
VGA:Power Color Radeon 5450 1 GB DDR3
RAM:4 GB DDR2
CPU:Pentium4 تک هسته ای
قبلا یه تاپیک زده بودم که تو ویندوز سون و 8 مشکل صدا داشته که با راهنمایی اعضا یه کارت صدا اکسترنال گرفتم و حل شد الان رو این سیستم ویندوز سون 64 نصبه و بدون لگ کار میکنه به نظرتون این سیستم توانایی نصب ویندوز 10 رو داره و اگه داره چه نسخه ای 32 یا 64 و یه سوال دیگه شنیدم مایکروسافت ویندوز 10 رو رایگان عرضه کرده میتونین لینک دانلود مستقیم از مایکروسافتو بدین . با تشکر
i choose to pain and grow
|
arvin.rog (25-08-15)
ممنون میشه لینک دانلودشو از مایکروسافت بدین و یه سوال 32 بیت نصب کنم یا 64 بیت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
i choose to pain and grow
شما که 4 گیگ رم داری ... 64 نصب کن ...
وقتی توی 8.1 مشکلی نداشت .... به احتمال زیاد مشکلی با 10 دیگه نباید داشته باشین ولی تا وقتی عملا نصب نشه نمیشه 100% نظر داد ...
(البته با توجه به این که مشکل صداتون حل شده)
ویندوز 10 2تا نسخه داره ...
نسخه اینترپرایز و نسخه پرو .... که معمولا برای سیستم خانگی پرو نصب میکنم ....
ولی من ترجیح میدم اینترپرایز نصب کنم .... به این دلیل ...
Windows 10 Editions Compared
بعدم یه توصیه میکنم بهتون .... ماکروسافت مثل اینکه توی ویندوز 10 خیلی گند کاری کرده .... از اپدیت کردنش که کل حجم شمارو میگیره تا بقیه کاربراش رو اپدیت کنه ... بگیر .... تا اینکه بازی و برنامه های کرکی و کپی رو تشخیص میده و اینکه باعث خیلیا ازش ضده بشن .....
توصیه میکنم روی همین 8.1 بمونید تا تکلیف ویندوز 10 معلوم بشه ,بعد بهش کوج کنید .
http://download.microsoft.com/downlo...ionToolx64.exe
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 25-08-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks