به نظرم سیستمتون ویروسیه . اما جدا از این بحث این مقاله هم به دردتون می خوره
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من سیستمم بعد از مدتی کار کردن بسیار بسیار بسیار سرعت افت می کنه
حتی می خوام یک فایل عکس رو باز کنم بازور باز می کنه .
اولش سرعت اش خوبه هست بعد یک دفه سرعت بسیار کند میشه.
تو بازی و یا حتی تو برنامه های مثل 3Dmax یا Adobe After Effect سرعت بسیار کند میشه
بعد با یک ریستارت بشه سرعت خوب میشه نمی دونم چرا ( هر چند وقت یکبار سیستم این طوری میشه )
Cpu: Intel Corei7 920 D0
Ram:Team Group DDR3 1333 Elite
HDD:WDC Caviar Green 1.Tb بزودی عوض میشه
Power" Green 685B
Main:ASUS P6T Dlx
با تشکر.
|
|
کاربر شهرسختافزار
به نظرم سیستمتون ویروسیه . اما جدا از این بحث این مقاله هم به دردتون می خوره
کاربر شهرسختافزار
به احتمال زیاد مشکل باید نرم افزاری باشه،وقتی میگید کند میشه پراسس ها رو چک کنید ببینید کودوم پراسس داره سیستم رو میبره زیر فشار،بعد هارد هم هم چک کنید ممکنه مشکل از هارد باشه،وقتی کند میشه چک کنید ببینید هارد در حال فعالیت شدید مثل زمانی که دارید فایل کپی میکنید هست یا نه،قطعات رو هم چک کنید ببینید همه چیز سر جای خودش هست یا نه،رم ها رو،حرارت قطعات رو هم با برنامه ی HWMonitor چک کنید،ولی به نظر من قبل از همه ی این کارها یه بار با انتی ویروس اپدیت سیستم رو اسکن کنید(نود 32 رو پیشنهاد میدم)اگر چیزی پیدا نشد یه بار دیگه ویندوز بریزید اگر دوباره همین مشکل بود دنبال مشکل سخت افزاری بگردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
کاربر شهرسختافزار
سلام. به نظر من هم به احتمال زیاد مشکل نرم افزاریه. اول از نبود هرگونه ویروس روی سیستم مطمئن بشید و در قدم دوم اگر مشکل حل نشد ، سعی کنید ویندوز رو عوض کنید.
شما هارد خوبی هم داری. اگه عوض کردن ویندوز و انجام دوباره ی تنظیمات براتون سخته ، میتونید یه ویندوز دیگه رو یه درایو خالی نصب کنید و ببینید باز هم مشکل پابرجاست یا نه.
MARINE (01-01-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان عزیز
ممنون از راهنماییاتتون بله من سیستم رو با انتی ویروس Kaspersky اپدیت شده اسکن کردم سیستم من هیچ ویروسی نداره
اصلا من نمیزارم هیچ فلشی به سیستم نصب بشه
2... بله من ویندوز رو عوض کردم دوباره ریختم ویندوز 7 هست تو همین ویندوز جدیده این مشکل برام پیش اومد ولی ویندوز قدیمی چنین مشکلی نبود.
3... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4... دوستان این عبارت Trail مقابل بعضی این Core های Cpu قرار میگیره چی هست ممنون
آخرین ویرایش توسط MARINE در تاریخ 01-01-10 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
گزینه Trial برای این هست که نرم افزار نسخه کامل نیست . یک تعدادی از گزینه ها بسته هستند .
ویندوز قبلی هم 7 بود و همین Build ?بله من ویندوز رو عوض کردم دوباره ریختم ویندوز 7 هست تو همین ویندوز جدیده این مشکل برام پیش اومد ولی ویندوز قدیمی چنین مشکلی نبود.
پیشنهاد میکنم یک بار دیگه ویندوز رو عوض کنید مثلا ویستا یا 7 - Build 7100 رو امتحان کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من بهتره نود32 نصب کنید . من خودم سر جریان ویروسی شدن سیستمم تقریبا همه آنتی ویروس ها رو امتحان کردم . اونلی نود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما نصبش کنید . بعد آپدیتش کنید و بعد بذارید سیستم رو اسکن کنه . واسه یوزر و پسش هم از این سایت بهره ببرید :
www.eset.org.cn
MARINE (01-01-10)
کاربر شهرسختافزار
بله ویندوز قبلیم 7 بود Build 7600 X64
باشه چشم یکبار دیگه ویندوز رو عوض می کنم و گزارش عملکرد و رو خواهم داد با تشکر از دوستان عزیز
Extreme (01-01-10)
کاربر شهرسختافزار
گرافیک 9600 هست
پاور 685b هست فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks