سیستم تا کجا میاد بالا؟
Beep میزنه ؟
سلام به تمام گلهاي شهر سخت افزار
من ديشب شروع كردم به آپديت كردن بايوس مادربوردم(ga-965p-ds3) اونم به صورت مستقيم از اينترنت كه يهو وسط كار ديس شدم ولي برنامه كارش رو ادامه داد وقتي تموم شد گفت ريستارت كن ولي وقتي ريست شد ديگه بالا نيومد حالا از تمام دوستان مي خوام كمكم كنيد
در ضمن بردن به نمايندگي رو در آخرين الويت قرار بدين تا جايي كه ميدونيد بگيد تا خودم انجام بدم يه چيز ديگه ميگن با پروگرمر خيلي راحت ميتوني درستش كني مي خوام بدونم قيمت اين دستگاه چنده
منتظرم
|
|
Administrator
سیستم تا کجا میاد بالا؟
Beep میزنه ؟
اصلا بالا نميياد بيپ هم نميزنه در كل مانيتور روشن نميشه روشنش كردم گذاشتمش ببينم وارد ويندوز ميشه يا نه ولي هر چي صبر كردم ديدم صدايي كه وقتي ويندوز لود ميشه هم نيومد معلوم نيست چشه
متاسفانه تنها یه راه داری اونهم گارانتی هستش اسمی ازupdate بایاس نبر و ببر تحویل بده.
Administrator
محمد جان با این اوصافی که شما گفتید ، تنها راه حل همینی هست که وریای عزیز گفت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH
سپاس
تشكر آره امروز ميبرم گارانتي
|
|
Administrator
ایشالله که درست میشه ...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad99
کاربر شهرسختافزار
من با مادربرد گیگا کار نکردم ولی در دیگر مادربردها یک جامپر هست که توی دفتر چه مادربرد ها دربارش توضیح داده
دو مدله یکیش سه سیمه یکیش دوسیمه وقتی توی دوسیمه از یک و دو بزاری روی 2و3 به هر دلیلی
اتوماتیک میره روی تنظیمات کارخونه با همون بایوس اولیه.
ودر دوسیمه اتصال این دو به هم این کار رو میکنه .
من بعد از یک اور کلاک وقتی سیستم بالا نیامد مجبور شدم این کار رو انجام بدم که باعث شد به بایوس قدیمی
برگردم و ابدیت از بین بره.
به هر حال اول باید دقیقا دفترچه مادربردت رو بخونی .
Administrator
علی جان حرف شما درست ولی این دوستمون ظاهراً مشکلشون حل شده ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali16437 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از لطف شما ( من همیشه میگم : بهترین منبع برای اینجور کارها = دفترچه مادربرد)
دوست عزیز این قضیه ای که شما مطرح کردین ربطی به مشکل این دوستمون نداره چون موردی که شما گفتین برای ریست تنظیمات با یا س هستش و در صورتی جواب میده که اون بایا س مو جود باشه و اسیب ندیده باشه اگه برای با یا س مشکلی پیش بیاد با یاسی نمیمونه که شما با ریست کردنش بتونی به تنضیمات اولیه برگردیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali16437 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks