سلام دوست عزیز.
تنها نقطه لاک شده در این پردازنده ضریب فرکانسی پردازنده هستش که اونم میتونه در شرایطی توسط مهندسین سازنده مادربرد بایپس بشه./
و تنها راه شما برای اورکلاک, افزایش کلاک پایه هستش (توربو غیر فعال) و یا کلا استفاده از توربو .
سلام
می خواستم ببینم این آنلاک به چه درد می خوره؟ مثل اوره؟
خب میشه اینو آنلاک کرد؟ مثل اور دماش بیشتر میشه؟
چه فایده ای داره ؟ باز هم مثل اور بهش فشار میاد؟
ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
این پردانده توانایی چنین کارایی را ندرد
ضریب که توی بایوس من می تونم تغییر بدم (همون که پیش فرض 21 هست)
مینم هم gigabyte x58A ud3r هست که روی جلدش نوشته unlock performane که دقیق نمی دونم مال چی هست اگه توضیحی هم در موردش بدید ممنون میشم
خب حالا چیکار کنم میشه یا نه؟
نگفتین به چه درد می خوره
کاربر شهرسختافزار
با سلام
bclock بیس کلاک عددی که در مالتی پایر ضرب می شهو فرکانس سی پی یو شما بدست میاد در پردازنده های core i7 فکر می کنم 133 است که در اون ضریب مالتی پاییر که احتمالا 21 است برای شماضریب که توی بایوس من می تونم تغییر بدم (همون که پیش فرض 21 هست)
و چون در این پردازنده های ضریب مالتی پایر قفل است ( به جز سری extrem و و جدیدا k ) شما برای اور باید همون bclock رو افزایش بدید
و اگر منظور شما از انلاک کردن مربوط به فعال کردن هسته های مخفی سی پی یو است که مربوط به پردازند های amd میشه و نه اینتل
در مورد این ویژگی مادربرد اطلاعی ندارمunlock performane
موفق باشید
Comodo Internet Security
سلام
ممنون خودمم فک می کردم ما amd باشه چون هر کی دیدم این کار رو کرده amd داشته می خواستم ببینم در این سی پی یو ها هم هست که مطمعن شدم بازم ممنونbclock بیس کلاک عددی که در مالتی پایر ضرب می شهو فرکانس سی پی یو شما بدست میاد در پردازنده های core i7 فکر می کنم 133 است که در اون ضریب مالتی پاییر که احتمالا 21 است برای شما
و چون در این پردازنده های ضریب مالتی پایر قفل است ( به جز سری extrem و و جدیدا k ) شما برای اور باید همون bclock رو افزایش بدید
و اگر منظور شما از انلاک کردن مربوط به فعال کردن هسته های مخفی سی پی یو است که مربوط به پردازند های amd میشه و نه اینتل
اگه کسی میدونه unlock perfomance چیه توضیح بده ممنون میشم
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks