سلام...وقتی ویندوزم رو روشن میکنم ابتدا این ارور میاد...میخواستم ببینم مشکل از چیه؟
http://8pic.ir/images/b05v35g8cyyrwxhhlqzf.jpg
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام...وقتی ویندوزم رو روشن میکنم ابتدا این ارور میاد...میخواستم ببینم مشکل از چیه؟
http://8pic.ir/images/b05v35g8cyyrwxhhlqzf.jpg
|
یکبار پارتشین ویندوز رو چک دیسک کنید . تیک FIX ERRORS هم بزنید باید درست بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از برنامه AusLogics BoostSpeed هم برای حل مشکلات ویندوز استفاده کنید .
چطور باید اینکاری که گفتید رو انجام بدم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مای کامپیوتر رو باز کنید . روی درایو ویندوز کلیک راست کنید . Properties را کلیک کنید .در قسمت Tools روی گزینه Error-checking و بعد تیک Automatically fix file system errors و اسکن رو بزنید .
DOOM999 (19-03-16)
روی درایو c که ویندوزم نصبه کلیک راست میکنم و کارهایی هم که گفتید رو انجام دادم اما ارور زیر رو میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد هم وقتی ویندوز رو ری استارت میکنم دیگه بالا نمیاد و ارور زیر رو میده
checking file system on C
the type of the file system is NTFS
A disk check has been Scheduled
Disk checking has been cancelled
اسکرین شات از وضعیت هاردتون بگذارید تا بررسی کنم .با برنامه hd senitel قسمت overviewبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ویندوز من سون هست و این برنامه رو با وجود این که نصب میکنم ولی بالا نمیاره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خدمت امیدجان و با تبریک سال نو ارزوی سالی پر از خوشی و تندرستی برات دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دادا بالاخره این hd sentitel اومد بالا و میخواستم یه نگاه بندازی ببینی قضیه چیه؟هر چند فک کنم هاردم در وضعیت جالبی قرار نداشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به نظرت باید چیکار کنم؟
این هارد تعطیله ... باید تعویضش کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (20-03-16)
سلام دوستان
سال نو رو به همگی تبریک میگم
دوست عزیز شما اگه اشتباه نکنم قبلا یک هارد 3 ترابایت هم با همین مشکل داشتی که فرستادی گارانتی ولی این یکی رو با این ساعت کارکرد بعید میدونم گارانتی داشته باشه
شما حداکثر میتونی low level format کنی 1351 بدسکتور رقم کمی نیست ولی احتمال داره ریمپ کنه ولی قابل اعتماد نیست و فقط میتونید برای انتقال اطلاعات و... ازش استفاده کنید
سال خوبی رو برای تمامی دوستان آرزو میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan4030 (20-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks