دوست عزیز به صورت دستی نه wizard و auto run مراحل نصب کارت صدا راانجام بده حتما نصب میشه.
کاربر شهرسختافزار
سلام
با هزار تا بدبختی VGA رو نصب کردم ! ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ولی کارت صدا هنوز هم مشکل داره !
البته کارت صدا رو هم روی Win server 2003 تست کردم جواب داد !یه فایل دانلود کردم و وقتی اجراش کردم اجازه داد که صدا رو نصب کنم !
(WindowsServer2003-KB901105-v3-x86-ENU.exe)
ولی میخوام رو XP sp2 نصب کنم ! نمیشه ! یعنی این Patch مخصوص WIn server هست !
کسی patch دیگه ای داره ؟
شاید این عکس کمک کنه !
آخرین ویرایش توسط AND در تاریخ 04-10-08 انجام شده است علت: تکمیل مطالب !
دوست عزیز به صورت دستی نه wizard و auto run مراحل نصب کارت صدا راانجام بده حتما نصب میشه.
|
|
کاربر شهرسختافزار
منظورتون از دستی نصب کردن چیه ؟ میشه کامل توضیح بدید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی چیزه خاصی رو باید توی جایه خاصی کپی کنم ؟!
کاربر شهرسختافزار
شما از تو device manager بعد از قسمت system devices يه فايل هست كه نصب نميشه معمولا مال باس درايور كارت صداست اونو دستي نصب كن بعد مشكل حل ميشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AND برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks