از دوستان کسی چیزی به نظرش نمیرسه ؟
عضو VIP شهر سختافزار
سلام دوستان خسته نباشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مادربرد اسوس P5Q داریم که یه مقدار بد قلقی میکنه و دو تا کارت صدا کریتیو دارم که درایورهای هیچ کدومش نصب نمیشه و ایراد میگیره که کارت دیتکت نمیشه
کارهای اولیه را هم انجام دادم (آپدیت بایوس ، Disable کردن صدای آنبورد مادربرد و پاک کردن صدای آنبورد ، نصب یک ویندوز XP دیگه ، نصب ویستا ، نصب ویندوز 7 و .....)
هر سه اسلات PCI کارت کارت رو میشناسه اما موقع نصب هست که میگه کارت پیدا نشد
البته یک مودم گیگا هم امروز تست کردم که اون هم دیتکت و نصب میشه اما ارور میده و میگه پورت رو نمیشناسه و کانکت نمیکنه (ارور 633)
این عکسها هم گویای مطالب هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
از دوستان کسی چیزی به نظرش نمیرسه ؟
از درایورهای جدید این کارتها استفاده کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشه.
عضو VIP شهر سختافزار
وریا جان همین کار رو که میفرمایید انجام دادم اما بازم مشکل پابرجاست
فقط میخوام مطمئن بشم اگر مشکل از اسلاتها هست ببرم گارانتی
عضو VIP شهرسختافزار
مهدی جان روی سیستم دیگه ای هم کارت رو تست کردی ؟ ضمنا مطمئن شو که بورد کاملا در pci slot قرار گرفته !!! اگه فکر میکنی که مقداریش بیرونه ... پیچ اون قسمت بالایی رو در بیار تا کاملا اتصال برقرار بشه ...
Mehdi_Full (16-04-09)
احتمال نا هماهنگی درایوورها با درایورهای مین و همچنین ویندوزی که نصب کردین زیاده اما شما که میگید با مودم هم تست کردم احتما مشکل برای مین هست در هر صورت از درایورها و شرایط فیزیکی اسلاتها اگه مطمئن هستین راحترین کار تست گارانتی هستش تا زودتر به نتیجه برسید.
Mehdi_Full (16-04-09)
|
|
Moein (16-04-09)
عضو VIP شهرسختافزار
بهادر جان درست می گن برای اینکه شما بتونید از کارت صدای اکسترنال استفاده کنی باید کارت انبرد رو غیر فعال کنید در بعضی از مادربورد ها این کار به صورت اتوماتیک انجام می شه و دیگه نیازی به این کار نیست اما در یک سری دیگر این امر به صورت دستی باید اعمال بشه موفق و پیروز باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
والله من که از هر دو همزمان استفاده میکنمو اصلا لازم نیست Disable بشه. مگر اینکه تداخل IRQ پیش بیاد!
الامن من بلندگوم به کارت صدای X-Fi وصله و هدفون به کارت صدای آنبورد!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks