فرقی نمیکنند
اگه هم تفاوت داشته باشند جزئی است
بعضی مدلها مخصوص یک کشور یا یک سرزمین خاص هست ... فکر میکنم 2f برای ژاپن باشه
سپاس
کاربر شهرسختافزار
|
|
Administrator
فرقی نمیکنند
اگه هم تفاوت داشته باشند جزئی است
بعضی مدلها مخصوص یک کشور یا یک سرزمین خاص هست ... فکر میکنم 2f برای ژاپن باشه
سپاس
حرف داش مهرات تائيد ميشه
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدتشکر از جوابتون ،اما به من گفتن که ورژن جدیده همون اولترا هست!حالا به یکی دیگه که گفتم گف اصلا این مدل نیست و صحیحش اینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KING برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
k9n ultra210hf
حالا من نمیدونم کدوم رو بگیرم؟حتی گفتن مدل اولی مشکل حرارتی داره!
حالا من چیکار کنم دوستان؟
Administrator
مدل درستش اینه : K9N Ultra-2Fبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فکر نمیکنم به غیر از K9N Neo ورژن جدید داشته باشند ( با اومدن چیپستهای 520 و 560 ورژنهای جدید K9N Neo هم اومدند )
ضمنا منظور از مشکل حرارتی داغ شدن هیتسینک چیپست این مین هست که با نصب یک فن ساده برطرف میشه
سپاس
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 17-11-07 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
ممنونم از پاسختون،اگه میشه مشخصات کلی این مدل رو برام بزارید ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
Administrator
اگه منظورتون K9N Ultra-2F باشه باید بگم که فرق خاصی با K9N Ultra ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات Ultra :
http://global.msi.com.tw/index.php?f...3&maincat_no=1
این هم Review :
http://www.digital-daily.com/motherboard/msi_k9n_ultra/
سپاس
کاربر شهرسختافزار
ممنون اما تو لینک دومی چیزی از ویستا ننوشته بود!یعنی به درد ویستا نیم خوره این مین بورد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
مشکلی با ویستا نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
کاربر شهرسختافزار
اقا ببخشید من همین مین رو گرفتم حالا میخوام رو چیپش فن نصب کنم اما کارت گرافیکم یه هیتسینک گنده داره که نمیشه فن نصب کنم رو چیپ!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل گرافیک:gainwards 8500 gt dDDRIII
هر وقتم که سیستمم رو روشن می کم این پیغام میده!
the previous overclocking was faild .............press any key to continue
آخرین ویرایش توسط saeed25 در تاریخ 02-12-07 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks