Core i5 بگیر خیرش را ببینی اینم سوال کردن داشت.
کاربر شهرسختافزار
سلام بر دوستان من چند وقت دیگه احتمالا به خارج از کشور تشریف فرما میشوم :دی(البته بر میگردم نگران نباشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) حالا میخوام از اونور آب دو قطعه مین و cpu بگیرم حالا 2 تا انتخاب:
1سیستم i5 بگیرم
2 یه cpu core2 بگیرم
کاربرد هم بازی هستش البته باید گرافیک هم بگیرم ولی انشااله بعد کنکور
میتونم پول مین بوردip رو برای گرافیک نگه دارم. حالا دوستان راهنمایی کنید
Confessor
Of the tragedies in man
Lurking in the core of us all
The last dying call for the everlost
Brief encounters, bleeding pain
|
|
Core i5 بگیر خیرش را ببینی اینم سوال کردن داشت.
کاربر شهرسختافزار
آخه میتونم پول i5 رو بدم رو کارت گرافیک و الانم مین خوبی برای 775 دارم و همچنین رمهای عالی ولی برای i5 باید همه ی اینا رو رد کنم برن......
Confessor
Of the tragedies in man
سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hessam_7800gtx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین دوست عزیز بستگی به کارایی سیستم داره اینطور که معلومه شما سیستم رو برای بازی میخواید گفتید مین و رم خوبی هم دارید دیگه نیازی با i5 ندارید اگه ممکنه مشخصات دقیق سیستمتون رو بگید تا باز هم بهتر بشه نظر داد
ولی پولتون رو خرج کارت گرافیک کنید ارزششو داره
==========
سوالی بود در خدمتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hessam_7800gtx (07-01-10), mehransss (16-01-10), nima_hl (06-01-10), reza76622201 (07-01-10), ripek (07-01-10)
کاربر شهرسختافزار
آره به نظر منم مشخصات کامل سيستم فعليتون رو بديد و حداکثر مبلغي رو که مي تونيد هزينه کنيد بفرمائيد تا بشه راهنمائي بهينه انجام داد.
کاربر شهرسختافزار
cpu:e2200
ram:2x2 ballstix tracer
main:dfi p45 t2rs
power 450 real green
vga:نخندید :دی 6200TC !!!والا الان که فقط میخوام cpu بگیرم (از خارج چونکه cpu کلا گارانتی نداره تو ایران پس فرقی نمیکنه) گرافیک رو ایشاله تابستون میگیرم الان نهایتا 250 میتونم خرج کنم.... تا تابستون ولی اگه خدا بخاد یه 600 700 تومنی جور میشه....
Confessor
Of the tragedies in man
ripek (07-01-10)
|
|
CORE I5 بگیر
reza76622201 (16-01-10)
کاربر شهرسختافزار
منم با فرمايش اميد جان موافقم. Core i5 بگير.
به نظر بنده هم i5 بگیرید بهتر هست
-----------------------------
Just PCN
-----------------------------
i5 بگیرید.خرید سوکت 775 پول درو ریختنه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks