بيشتر هزينه كنيد و intel q9450 بگيريد با يك برد p45 مثل asus p5q يا biostar tpower i45 كه بايوستاره براي شرايط سخت كاري بهتر هست . رم هم به نظر من از رم هاي ترنسند باس 800 به ميزان 4 گيگ استفاده كنيد .
کاربر شهرسختافزار
سلام
ببخشید شاید این عنوان تکراری باشه . ولی واقعا خیلی گیج شدم
من برای کار پایان نامه برای مدلسازی از نرم افزار Adina 8.2 كه مربوط به رشته مكانيك و تحليل مكانيكي هست استفاده می کنم که Run کردن مدل حدود 2-3 ساعت و برای کارهای سنگین تر 5-6 ساعات طول می کشه .
الان من روی نوت بوک سونی 2 گیگ با 1 گیگ رم , حدود 98 درصد CPU را اشغال می کنه .
خود نرم افزار هم توانایی تقسیم کار بین 1 تا 4 هسته را داره . به همین دلیل من روی 4 هسته ای ها تمرکز کردم
الان بین دو cpu گیر افتادم :
intel 6600 یا amd 9950? دوستان اگه لطف کنند و بگن کدوم یکی با چه مادربوردی و چرا , خیلی خیلی ازشون ممنون می شم .
من الان به اين دو سيستم رسيدم
cpu phenom 9950 black edition
MB : MSI k9A2 CF يا Asus m3n 78 pro نمي دونم كدوم يكي ؟
hdd :250 or 320 sata ماركشو نمي دونم
ram :2*2 gig corsair 1066
dvd rw : samsung
case& power : cooler master 480 watt real
يا
cpu intel 6600
mb:asus p5q
و ....
در ضمن من يه vgaدارم مال 2 سال پيشه MSI 6600 كه 256mg real هست همين خوبه ؟
بودجه هم cpu , main, ram(2g or 4g),hdd,dvd writer ,power بين 500 تا 600 تومن هست
ممنون از راهنماييهايتون
|
|
بيشتر هزينه كنيد و intel q9450 بگيريد با يك برد p45 مثل asus p5q يا biostar tpower i45 كه بايوستاره براي شرايط سخت كاري بهتر هست . رم هم به نظر من از رم هاي ترنسند باس 800 به ميزان 4 گيگ استفاده كنيد .
گرافيكتون اگر گيم اجرا نميكنيد كافيه . ولي به نظر من force3d 4670 بگيريد كه بتونيد از سرعت pcie xepress 2.0 استفاده كنيد . هارد 500 گيگ سامسونگ سري f1 و پاور 580 گرين و كيس هم silent storm 'گرين . اگر ميخواهيد مدت طولاني بدون نگراني از حرارت cpu كار كنيد يك كولينگ cpu
tuniqtower تهيه كنيد .
به نظر مکن اگر نمیتونی پول زیادتر بدی همون فنوم رو بگیر یا یه کم وایسا که سری جدید بیاد یه کم قیمتها بیاد پایین
now that we're dead
We've learned how to live
کاربر شهرسختافزار
سلام مهندس
9950 برای K9A2CF اندکی زیاده!
اما برای شما که تحلیل میگیری و المان محدود کار می کنی حتما باید 4 هسته ای بگیری.
من می گم 1 Phenom 9750 بگیر اون هم 95Watt باشه.بعد پولت رو خرج RAM بیشتر بکن. یعنی شما میتونی تا 8GB هم رم بذاری!
اما چون رشته شما مکانیکه شاید بخوای 1 کارت خوبتر هم داشته باشی تا تو solid و catia یه کارایی بکنی ، اون وقت 4GB رم و یک Sapphire 4670.
کاربر شهرسختافزار
راستی پولت رو برای رم با باس 1066 دور نریز. تو اینجور کارا فقط باید حجم رم رو ببری بالا. یعنی با بیل رم بریز تو کیس!!!
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks