احتمالا قطعاتت با همدیگه مچ نمیشن !!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من دیروز این سیستم رو گرفتم ولی نمی دونم چرا سرعت سیستم کمه !!!! یعنی من با سری 4000 دوال کور با رم یک گیگ پتریوت سرعتم از این سیستم بهتره ایراد از چیست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم :
cpu: 7300
main: p5q
ram: 2 ta 1gig bus 800 corsair banafsha
vga:4830 1gig ddr3 sapphire
hard:250 gig hitachi 8m
dvdwr: samsong 25x
power:480 real green
dvdrw:samsong 22x
دوستان بعد می رم توی برنامه cpu z تو قسمت رم رم رو زده ddr3 !!!!!!!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میشه اینطوری باشه یا رم قلابیه!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی زیاد سرعت خوبی ندارم یارو گفت پتریوت الان تقلبیه اینو بهم داد ! چیکار کنم اگر چیزی هست بگید برم عوض کنم !
متشکر منتظرم
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
احتمالا قطعاتت با همدیگه مچ نمیشن !!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این قطعاتی رو که نوشتید در صورتی که به درستی اسمبل شده باشند ، قاعدتا باید بدون هیچ مشکلی با هم کار کنند. به هر حال بهتر که یه screenshot از آخرین ورژن CPU-Z بگذارید و مشخصات نرم افزاری سیستمتون رو هم بنویسید تا بهتر بتونیم شما رو راهنمایی کنیم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks