ساند آنبرد رو از تو بايوس ديسيبل كردي ؟
Moein (16-04-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
بهادر جان درست می گن برای اینکه شما بتونید از کارت صدای اکسترنال استفاده کنی باید کارت انبرد رو غیر فعال کنید در بعضی از مادربورد ها این کار به صورت اتوماتیک انجام می شه و دیگه نیازی به این کار نیست اما در یک سری دیگر این امر به صورت دستی باید اعمال بشه موفق و پیروز باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
والله من که از هر دو همزمان استفاده میکنمو اصلا لازم نیست Disable بشه. مگر اینکه تداخل IRQ پیش بیاد!
الامن من بلندگوم به کارت صدای X-Fi وصله و هدفون به کارت صدای آنبورد!
عضو VIP شهر سختافزار
بله وحید جان هر دو کارت رو روی یک سیستم دیگه تست کردم به راحتی نصب میشه و کار میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله وریا جان هم دیسیبل کردم و هم درایورها رو کاملا پاک کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو نت که سرچ کردم یکسری مثل بنده مشکل دارن با این قضیه حالا نمیدونم مشکل اونا هم از مین هست یا به اصطلاح عدم سازگاری کارت با مین و درایور
یه ایمیل هم به ساپورت کریتیو زدم اما جواب درستی ندادن
در هر صورت ممنون از توجه دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا کی وقت داره بره سراغ گارانتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks