Fusion (24-07-08)
کاربر شهرسختافزار
تا حالا سازنده مثل این Gigabyte دیده بودید که شاهکار بزنه : یعنی گند بزنه به مادربرد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه جانه مادرت اگر کسی بخواد این باتری Cmos را در بیاره باید دیلم بندازه زیره Heat pipe و اونو بکنه بعد باتری را در بیاره بعد با چسب دو قولو بچسبنه !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به به عجب طراحی خیره کننده ای !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا جای اینو داره که یک تشکر از این سازنده ی گلابی بکنیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه میشه کرد Gigabyte هست دیگه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 24-07-08 انجام شده است
Fusion (24-07-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
تقلب از اسوس :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دکمه ی پاور
طراحی اسوس :
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 24-07-08 انجام شده است
Fusion (24-07-08)
البته در آوردن باتری به دلیل دگمه clear_cmos فقط برای زمانی هست که باتری مادربرد ضعیف شده باشه که این اتفاق حداقل 4 سال طول میکشه . گذاشتن سگمنت و دگمه خاموش روشن و ریست و clear_cmos مختص هیچ کدوم از شرکتها نبوده . اولین بار iwill خدا بیامرز این کار رو کرد .
PCminister (25-07-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم امتحان کردم وقتی باتری در نیاد کامل CMOS پاک نمیشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون برق تو مین هنوز هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تقریبا 5 ماهه از P35-ds3l استفاده میکنم هنوز از CLR-cmos استفاده نکردم با اینکه خیلی خیلی باهاش اور داشتم (خیلی ار اوقات سیستم بعد از اعمال تنظیمات در Bios بوت نمیشد!) و تستهای زیادی ازش گرفتم الان که این پست ارسال میشه این مادربرد 2 ماهه که داره با پردازنده E4500 در باس 333 و کلاک هسته 3Ghz فعالیت میکنه!
من P5K هم داشتم! به این راحتی که Giga به تنظیمات Default برمیگرده اون بر نمیگرده!
(ایتها تجربه شخصی من هست)
این مادربردی هم که شما عکسشو گذاشتین از بهترین بردهایی هست که گیگا برای P45 عرضه کرده و دارای فنآوری Dual Bios هست یعنی حتی اگر در Update کردن بایوس هم به مشکل بخورین سیستم باز هم بایوس را بازشناسی کرده و به خوبی بوت میشه چه برسه به Overclocking
منبع شما چیه که استفاده از این کلیدها (کلیدهای FP بر روی برد) را یک تفلب از Asus دونسته؟
با تشکر
آخرین ویرایش توسط PCminister در تاریخ 26-07-08 انجام شده است
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
M A H R A D (26-07-08), Shahryar (25-07-08), Trance (25-07-08)
کاربر شهرسختافزار
به دلیل اینکه من هر وقت که دیدم اسوس یک مین جدید زده چند روز بعد یدفعه Gigabyte مثل اسوس درست کرده من در بیشتر مواقع دیدم که مین های گیگا از اسوس خیلی کپی برداری کرده !
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 25-07-08 انجام شده است
|
|
Administrator
شما اگه از بغل به مادربرد نگاه کنی اون موقع متوجه میشی که در آوردن باطری خیلی هم سخت نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
( البته احتمال اینکه به در آوردن باطری محتاج بشید خیلی کمه! )
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
در اینکه عاشق مادربوردهای ایسوس هستم شک نکنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی باید چند نکته بدون تعصب گفته بشه.
در مورد ایسوس:
کاملترین بایوس ها رو داره خصوصا در بعضی که ولتاژ رو می تونی خیلی بیشتر از حد مجاز بری بالا.در سری گیم خودم تجربه داشتم.ودر رویوهای زیادی دیدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.ایسوس اگه در همه طراحی ها ی منحصر بفرد اول نباشه در اغلبش پیشتازه.
3.کیفیت ساختش هم عالیه.در رده high end این رو در سایتهای اورکلاک و سخت افزار بدون تردید دیدید.اغلب بردها سری حرفه ای ایسوس هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی مشکل های بایوس زیادی دارن .اغلب مدل ها. این رو هم براحتی در فروم های سایت خود ایسوس میتونید ببینید.
توجه:در اغلب موارد بایوسهای جدید بهتر نیستند که بدتر هم هستند .و مشکل ناپایداری دارن.
من علاوه بر خدا بیامرز crosshair یک مادربورد گیگا با نام gam55slis4 دارم .واقعا در هر نسخه بایوس بهتر از قبلی عمل کرده .درسته امکانات اور زیادی نداره .ولی ولتاژ ها بسیار دقیق وپایدار تقسیم میشن.
وطرح این اخری p45 اکسترم.واقعا عالیه.وتقلید از هیچ کدوم نیست.
برد در حدود بیشتر از 400 دلار قیمتشه.که خنک کننده مسی بزرگ رو علت اصلی میدونن.
نباید از پیشرفتهای گیگا هم براحتی گذشت.
در اخرین رقابت ها مثلا x48tdq6 کاملا سربلند بیرون اومده.
خب در تکنولوژی صرفه جویی انرژی درسته بعد از ایسوس دسبکار شد ولی خوب عمل کرده.
قابلیت دو ال بایوس هم عالیه .اگه در crosshair بود الان در گوشه ای در شرکت ویستا پخش رایانه نخوابیده بود.
ولی خب نمیدونم چرا دیگه زیاد سراغ چیپ های nvidia نمیره .وچسبیده به اینتل.البته بعد از 590sli با نام m59slis5
در مورد
780i
790i
790iultra
780a
خبری نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
Overclocker (26-07-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CROSSHAIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز الان دیگه جدیدا اسوس Dual Bios را روی برد هاش تعبیه کرده مثل P5Q-E &Deluxe & Premium & 3Deluxe &.......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و دیگه اون مشکل مسخره به وجود نمیاد یعنی اگر شما بزنی بایوس را منفجر کنی مادربرد با خونسردی کامل ریکاوریش میکنه در عرض چند ثانیه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر توجه کرده باشی 2 تا چیپ بایوس را روی برد های جدیدش میبینی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
اصلا برای Clear Cmos کردن ، درآوردن باتری مین بورد کار اصولی و درستی نیست . بهتره از جامپر و یا کلید مربوطه استفاده بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اصل زمانی که شما کلید یا جامپر مربوطه رو جابه جا می کنید ، مدار تغذیه Cmos برای مدت زمانی که این کار رو می کنید ( بهتره حداقل 30 ثانیه باشه ) Open Circuit میشه .
این رو هم در نظر داشته باشید که قبل از این کار ها حتمآ باید پاور از برق شهر جدا شده باشه .
قبلا هم خدمتت عرض کردم ، مادربورد شما مشکل داشته ! ASUS C.P.R کارش همینه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Overclocker (26-07-08), PCminister (26-07-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks