ببخشید من رفتم واسه سی پی یو 4.8 ای ام دی،بعد گارانتی آواژنگ از همه ارزونتر بود نمیدونم چرا! یه چیز دیگه هم گفتن گفتن که بعضی سی پی یو ها که گرونتره طرح ویستاست!این یعنی چی؟مگه مثلا همون آواژنگ ویستا ساپورت نمی کنه؟
کاربر شهرسختافزار
ببخشید من رفتم واسه سی پی یو 4.8 ای ام دی،بعد گارانتی آواژنگ از همه ارزونتر بود نمیدونم چرا! یه چیز دیگه هم گفتن گفتن که بعضی سی پی یو ها که گرونتره طرح ویستاست!این یعنی چی؟مگه مثلا همون آواژنگ ویستا ساپورت نمی کنه؟
|
|
Administrator
اینکه ویستا ساپورت نمیکنه و ... حرف فروشنده های کم سواد ( شاید هم بی سواد ! ) هست
فرقی ندارند ... همشون 64 بیتی هستند و آواژنگ هم از بزرگترین شرکتهای گارانتی کننده هست
سپاس
Security (29-11-07)
عضو VIP شهر سختافزار
بله مهراد جان همون لفظ بی سواد بهترین گزینه هست
دوست عزیز آواژنگ یکی از بهترین شرکتهای گارانتی هست و شک نکن
و به قیمت هم کاری نداشته باش
Security (29-11-07)
कभी हार
البته يك نكته Vista يك شركت گارانتي كننده محصولات Amd هم هست دقيق بگيد طرف گارانتي را گفت يا سيستم عامل را ؟
هيچ ربطي به سيستم عامل بدونيد نداره ...
موفق باشيد
شهريار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدممنون از راهنمایی همگیتون پس من میرم همون گارانتی آواژنگ رو می خرم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق با دوستان
در مورد گارانتي هم ويستا همون االماس خاورميانه سابق هستش
ممنونم
موفق باشيد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای پیشرت نیاز به تلاش و منطق است (نه افرا و تفریط )
پیش به سوی تعادل و پیشرفت
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
بله طبق فرمایش محمد عزیز لوگوی گارانتی شرکت الماس خاورمیانه
چند ماهی هست که عوض شده و به Vista تغییر پیدا کرده که یک تیک هم کنار
لوگو هست
اگه لوگو رو پیدا کنم حتما عکسش رو ضمیمه میکنم
Administrator
این لوگو :
Security (29-11-07)
عضو VIP شهر سختافزار
مهراد جان اگه از اون لوگویی که بصورت هولوگرام هست عکسی داری اینجا بزار
کاربر شهرسختافزار
ممنونم من رفتم با گارانتی فافا کامپیوتر شیراز خریدم!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks